Avaimet ja lukitus

Avaimet ja lukitus

Ulko-ovi kannattaa takalukita silloin, kun asunto jää tyhjäksi. Tarpeen tullen kiinteistönhoitaja neuvoo, miten tämä tehdään.

Jos avain unohtuu, kiinteistönhoitaja voi avata oven ainoastaan talonkirjoilla olevalle asukkaalle. Muista siis ilmoittaa huoltoon kaikki huoneistosi asukkaat. Oven avaamisesta asukas maksaa itse huoltoyhtiön veloittaman avausmaksun. Kiinteistönhoitajan yhteystiedot löydät täältä.

Avainten haku- ja palautusajat sekä avaintilaukset

Certego Oy
Launeenkatu 70, 15610 Lahti
p. 010 700 711
lahdentalot@certego.fi

Avainten haku- ja palautusajat

Avaimet voi noutaa lukkoliikkeestä sopimuksen alkamispäivänä liikkeen aukioloaikana, ma-pe klo 8-16, palvelu on maksuton.

Päivystysaikana, ma-pe klo 16-21 ja la-su klo 10-14, tapahtuva avainten nouto maksaa 141,36 euroa. Päivystysaikana tapahtuvasta avainten noudosta on sovittava etukäteen lukkoliikkeen kanssa.

Kuukauden vaihteen osuessa viikonloppuun, juhlapyhään tai aattoon, lukkoliikkeen palvelu on maksuton kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä klo 10-14.

Asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä avaimia hakiessa. Toisen puolesta avaimia hakevan on esitettävä valtakirja.

Avainten palautus

Huoneiston, autopaikan ja postilaatikon avaimet palautetaan lukkoliikkeeseen. Avainten luovuttaja saa pyydettäessä kuitin palautetuista avaimista. Palautettujen avainten tulee olla alkuperäisiä ja lukkoliikkeen hyväksymiä. Lukkoliike tarkastaa avaimet palautuksen yhteydessä.

Lukkoliikkeen ollessa suljettu, avaimet voi palauttaa viimeistään sopimuksen päättymispäivänä nimellä ja osoitteella varustettuna lukkoliikkeen palautuslaatikkoon, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

Huoneistoon jätetyistä avaimista veloitetaan 90 euron noutomaksu. Jos jätät avaimet huoneistoon, ilmoita siitä ennen muuttoa Lahden Talojen ylläpitopalveluun. Ilmoittamatta jättämisestä seuraa lukoston sarjoitus, joka veloitetaan teiltä.

Tämä koskee myös asuntojen keskinäisiä vaihtoja.

Avaintilaukset

Lisäavainten teettäminen tapahtuu vain ylläpitopalveluiden kautta, p. 03 851 570.

Last updated byPäivi Peltola