Kohde ikoni

Jaksonkatu 3 ja 5, Keski-Lahti

Jos kävisit vaikka Kouvolassa tai Helsingissä töissä, miltä sinusta tuntuisi asua valoisassa ja laadukkaassa uudiskohteessa, josta olisi vain parin minuutin kävelymatka Lahden Matkakeskukseen?

Vuoden 2023 tammikuussa valmistuu Lahden Matkakeskuksen viereen 108 uutta ihanaa kotiamme. Asuntoja pääset hakemaan kesällä 2022.

Valoisista, laadukkaista ja tilavista yksiöistä, kaksioista ja kolmioista aukeaa upeita näkymiä etelän radan suuntaan. Kerrostalojen keskellä on miellyttävä ja suojaisa piha-alue. Tilavasta pysäköintirakennuksesta löytyy autopaikka yhteensä 97 autolle, minkä lisäksi kannen päällä on autopaikat vielä 14 autolle. Kohteen erikoisuutena on myös kaksi yhteiskäyttöautoa, jotka tarjoavat asukkailemme mahdollisuuden helppoon, ekologiseen ja edulliseen autoiluun.

Jaksonkadun talot eivät ole valmistuttuaan pelkkiä asuinrakennuksia. Taide personoi ne ihan uudella tavalla ja ne muokkaavat upealla tavalla koko korttelia ja kaupunkikuvaa. Jaksonkadun rakennusten julkisivuissa käytettävä näyttävä ympäristötaide on kunnianosoitus radanvarren pitkälle historialle. Kortteli on nimetty ”Ratavarren Tarinaksi”. Tulevan uudiskohteen seinissä vanha puinen Lahden Rautatieasema-rakennus piirtyy luonnollisessa koossaan upeina graafisina kuvioina osaksi urbaanin Matkakeskuksen kaupunkikuvaa.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
31.1.2023
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
25 M sisältyy hintaan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita!
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Talo on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.

Talot tulevat olemaan rakennusteknisesti laadukkaita ja niissä hyödynntetään mahdollisimman paljon energiatehokkaita ratkaisuja. Talojemme katolle tulee aurinkopaneelivoimat, joista saatavalla sähköllä asuntoja voidaan muun muassa viilentää kesäaikaan.

Sininen aikataulu ikoni
Uudet, upeat asunnot valmistuvat tammikuussa 2023