Kohde ikoni

Jaksonkatu 3 ja 5, Keski-Lahti

Jos kävisit vaikka Kouvolassa tai Helsingissä töissä, miltä sinusta tuntuisi asua valoisassa ja laadukkaassa uudiskohteessa, josta olisi vain parin minuutin kävelymatka Lahden Matkakeskukseen? Marraskuussa valmistuu Lahden Matkakeskuksen viereen 108 uutta kotiamme.

Asukasvalinnat on tehty. Lämmin kiitos kaikille hakijoille ja tuleville asukkaille onnea uuteen kotiin.

Kodit ovat valoisia, laadukkaita ja tilavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talojen keskelle jää miellyttävä ja suojaisa piha-alue. Tilavasta pysäköintirakennuksesta löytyy runsaasti autopaikkoja. Kohteen erikoisuutena on myös mahdollisuus käyttää yhteiskäyttöautoa, joka tarjoaa asukkaillemme helppoja, ekologisia ja edullisia ajokilometrejä.

Jaksonkadun talot eivät ole valmistuttuaan pelkkiä asuinrakennuksia. Taide personoi ne ihan uudella tavalla ja ne muokkaavat upealla tavalla koko korttelia ja kaupunkikuvaa. Jaksonkadun rakennusten julkisivuissa käytettävä näyttävä ympäristötaide on kunnianosoitus radanvarren pitkälle historialle. Kortteli on nimetty ”Ratavarren Tarinaksi”. Tulevan uudiskohteen seinissä vanha puinen Lahden Rautatieasema-rakennus piirtyy luonnollisessa koossaan upeina graafisina kuvioina osaksi urbaanin Matkakeskuksen kaupunkikuvaa.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
Marraskuu 2022
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
25 M sisältyy hintaan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita!
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Kiinteistö on savuton, tupakointi ei ole sallittu myöskään talon pihalla.

Talot tulevat olemaan rakennusteknisesti laadukkaita ja niissä hyödynnetetään mahdollisimman paljon energiatehokkaita ratkaisuja. Talojemme katolle tulee aurinkopaneelivoimat, joista saatavalla sähköllä asuntoja voidaan muun muassa viilentää kesäaikaan.

Sininen aikataulu ikoni
Uudet, upeat asunnot valmistuvat marraskuussa 2022
6 kerrosta
108 ihanaa kotia