Kohde ikoni

Kivakatu 2, Niemi

Lahden Talot rakentaa A-energialuokan kerrostalon Kivakadulle Niemeen. Taloon tulee 60 asuntoa.

Lämmin kiitos kaikille hakjoille, asukasvalinnat Kivakadulle on nyt tehty.

Talosta tulee laadukas sisämateriaaleiltaan. Asuinhuoneistoihin asennetaan vinyylilankkulattiat, keittiöiden varustetasoon kuuluvat laminaattitasot, induktioliesi ja astianpesukone sekä mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneeseen. Asuinnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet ja kesäaikaan tarvittava viilennys keskitetyn tuloilman kautta.

Talossa on iso, tasainen ja turvallinen piha-alue ja laadukkaisiin pysäköintijärjestelyihin on tehty panostuksia. Kohteessa on 44 autopaikkaa, joista kaksi on invapaikkoja. Autopaikoista 14 on katoksessa ja 30 pihalla. Autopaikoista neljä on varustettu sähköajoneuvojen lataukseen. Polkupyöröpaikkoja on 45, joista sisällä kellarissa 25 ja pihalla katoksessa 20.

Vuokrataso uusissa asunnoissa tulee noudattamaan Lahden Talojen järkevän hintaista linjaa.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
Kesä 2021
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
Sisältyy vuokraan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita.
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Talo on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.

Kivakadun rakennuksesta tulee betonielementtirakenteinen ja julkisivu on paikalla muurattu. Talon katolle asennetaan aurinkopaneelit, joista saatava sähkö käytetään viilennyksen, valaistuksen ja talotekniikan ylläpitoon. Mittava kiinteistönhallintajärjestelmä takaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen elinkaari- ja energiakustannusten hallinnan. Rakennuksessa on myös sisäantennijärjestelmä matkapuhelinverkon kuuluvuuden varmistamiseksi sekä laadukkaat yhteiset tilat kuten talosauna, pesula ja kuivaushuone, ulkoiluväline- ja lastenvaunu- sekä irtaimistovarastot.

Sininen aikataulu ikoni
Uudisrakennusprojekti valmistuu kesällä 2021
6 kerrosta
60 ihanaa kotia