Siirry sisältöön

Lahden asuinalueet

Mitkä alueet ovat parhaita lapsiperheille? Entä mistä löytyvät vehreimmät lenkkipolut? Ovathan palvelut varmasti lähellä? Asuinalueella on iso merkitys uuden kodin valinnassa. 

Helpottaaksemme päätöksentekoasi, kokosimme Lahden asuinalueista näppärät tietopaketit.

Täällä on hyvä asua

Ahtiala

Ahtialassa sinua palvellaan: arjen tarpeisiin löytyvät niin ruokakaupat, koulut, päiväkodit ja leipomokin.

Asemantausta

Asemantaustan vehreys valloittaa. Lisäksi se on liikkuvan ihmisen unelma, sillä viereiseltä matkakeskukselta pääsee näppärästi joka suuntaan.

Jalkaranta

Jalkarannasta hilpaiset halutessasi rantapolkuja pitkin vaikka laskettelurinteille tai golfväylille saakka.

Liipola

Liipolan alueella sijaitseva Liipolanmäen leikkialue on yksi Lahden parhaimmista leikkipuistoista.

Ankkuri

Keskustan läheisyys, satama-alueen upea rantabulevardi sekä komea Sibeliustalo tekevät Ankkurin ja Kartanon asuinalueista Lahden arvostetuimpia kotikulmia.

Keskusta

Keskusta-alueeseen kuuluvat Keski-Lahti, Kartano ja Paavola ovat oivallisia kotikulmia keskustaelämän helppoutta ja monipuolista palvelutarjontaa arvostaville.

Kiveriö

Kiveriön alue on kotoisa – lähellä luontoa ja palveluita. Alue sopii rauhaarakastaville ja heille, jotka haluavat asua hyvien harrastusmahdollisuuksien ja palveluiden naapurissa.

Kärpänen, Lahti Jani Mahkonen 2021

Kärpänen

Lähileipomo, uimaranta ja Salpausselän lenkkimaisemat: Kärpäsessä on kaikki ainekset mukavaan elämään.

Laune

Launeella liikutaan! Keskuspuiston parkour- ja skeittiparkit, minigolfrata sekä ulkokuntosali tekevät liikunnan harrastamisen helpoksi. Lapsiperheille Launeen perhepuiston leikkipaikka on kuin unelma.

Mukkula

Tule asumaan kauniin luonnon ja komean kartanomaiseman kainaloon, aivan keskustan tuntumaan.

Möysä

Möysän yksi kauneimmista paikoista on Möysän uimaranta, jonka lahtelaiset ovat usein äänestäneet Lahden parhaimmaksi biitsiksi.

Nastola

Vain 15 kilometrin päässä Lahden keskustasta sijaitseva Nastolan kirkonkylä on oivallinen asuinalue luonnonrauhasta ja pikkukylän tunnelmasta nauttiville.

Pirttiharju

Lenkkipolkujen verkosto, koirapuisto ja läheinen hevostalli kutsuvat viihtymään Pirttiharjuun.

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright