Saavutettavuusseloste lahdentalot.fi

1. Saavutettavuusseloste

Lahden Talot Oy pyrkii takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee www.lahdentalot.fi-sivustoa.

 

2. Vaatimustenmukaisuus

Lahdentalot.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset. Vaatimukset perustuvat Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 esitettyihin tasoihin A ja AA.

 

3. Ei-saavutettava sisältö

Ei-saavutettavia liitetiedostoja on osa ennen 23.9.2018 laadituista tiedostoista, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Tällainen on esimerkiksi Lahden Talojen vuosikertomus 2018.

 

4. Saavutettavuusselosteen laatiminen

Lahdentalot.fi-sivusto on julkaistu 18.9.2019. Sivuston saavutettavuus on analysoitu ja sivustolle on tehty muutoksia saavutettavuuden parantamiseksi huhtikuussa 2020.

Saavutettavuusseloste on laadittu 22.4.2020. Selosteen tiedot perustuvat käyttäjätestaukseen sekä erilaisilla web-työkaluilla tehtyihin sivustotesteihin.

 

5. Palaute ja yhteystiedot

Huomaistko saaavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa sähköpostitse piia.jokiaho@lahdentalot.fi.

 

6. Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi (Ulkoinen linkki)
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Päivitetty viimeksi 2.10.2020