Siirry sisältöön

Asunnon irtisanominen

Irtisanomislomake

Mietitkö muuttamista kodistasi? Tältä sivulta näet ohjeet asuntosi irtisanomiseen ja pääset täyttämään irtisanomislomakkeen.

Muistathan irtisanoa vuokrasopimuksesi tarpeeksi ajoissa eli jo välittömästi, kun muutto uuteen asuntoon on tiedossa. Asunnon irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomis­aika on yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisen voit tehdä täyttämällä sähköisen irtisanomislomakkeen tai sopimalla tapaamisen toimistollemme

Irtisanomisen jälkeen lähetämme sinulle poismuutto-ohjeet sähköpostitse. Luethan ne huolellisesti. Käymme tekemässä huoneistotarkastuksen irtisanomisen jälkeen muutaman päivän sisään ma- pe 8.00-18.00 välisenä aikana. Huoneistotarkastuksen tarkempi ajankohta selviää poismuutto-ohjeista.

Jos et pääse lähettämään irtisanomislomaketta, lähetä irtisanominen meille sähköpostilla asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi.
Kirjoitathan viestiin irtisanottavan huoneiston osoitteen, nimesi, puhelinnumerosi, vuokrasopimuksen päättymispäivän ja tulevan osoitteesi.

Autamme sinua mielellämme myös uuden, sinulle sopivamman kodin löytämisessä. Tutustu vapaisiin asuntoihimme tai tee asuntohakemus.

Asumisviihtyvyytesi on meille ensisijaisen tärkeää. Valitettavasti toisinaan naapurin asuminen saattaa aiheuttaa häiriötä. Jos irtisanomisaikeesi liittyy häiriöihin, pyydämme, että olette yhteydessä meihin mahdollisimman pian, jotta voimme varmistaa naapurirauhan säilymisen.

Tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Lahden Talojen asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright