Siirry sisältöön

Asukastoiminta

Yhteisöllinen asuminen

Yhteisöllinen asuminen on asukkaiden toimintaa yhteisen hyvän puolesta, oman asuintalon ja -ympäristön eteen. Asukastoiminnalla mietitään yhdessä keinoja, joilla parannetaan asumisviihtyvyyttä sekä toteutetaan erilaisia tapahtumia asukkaille. Se lisää asukkaiden aktiivisuutta ja kiinnostusta omaan asumiseen, asuinympäristöön sekä kiinteistöjen kuntoon. Tavoitteena on lisätä myös yhteistyötä asukkaiden ja vuokranantajien välillä.

Asukashallitus

Asukasdemokratia tarjoaa asukkaille mahdollisuuden vaikuttaa omaan kotitalonsa asioihin. Toiminnan tavoitteena on parantaa asumisviihtyvyyttä, yhteydenpitoa ja yhteistyötä sekä asukkaiden yhteistoimintaa ja aktiivisuutta niin yhtiö- kuin talotasolla. Asukashallitus lisää asukkaiden aktiivisuutta ja kiinnostusta omaan asumiseen sekä asuinympäristöön. Asukashallituksen jäsenet valitaan vaaleilla.

Asukashallituksen jäsenet:
Hiltunen Ari
Karekallas Mikko
Nieminen Eero
Vaittinen Pirkko-Maija
Böök Eero
Lahtinen Hannu
Lehto Jaana

Asukkaiden kokous

Kaikille asukkaillemme avoin ja tärkeä vaikuttamisen foorumi on asukkaiden kokous, joka valitsee kiinteistön asukastoimikunnan sekä sen ehdokkaat Lahden Asuntojen hallituksen ja asukashallituksen vaaleihin.

Asukastoimikunta

Asukasdemokratia tarjoaa asukkaille mahdollisuuden vaikuttaa omaan kotitalonsa asioihin. Asukastoimikunta osallistuu muun muassa edustamansa kiinteistön talousarvion valmisteluun ja antaa tarvittaessa lausuntoja asukashallitukselle. 

Opiskelijatoimikunta

Lahden Talojen opiskelijatoimikunta on hyvä kanava opiskelija-asukkaille vaikuttaa oman kotitalon asioihin. 

Opiskelijatoimikunnan jäsenet:
Santtu Oksanen, puheenjohtaja
Kimmo Karttunen, sihteeri
Kasper Paajanen, rahastonhoitaja

Opiskelijatoimikunta on valinnut keskuudestaan Kasper Paajasen edustajakseen puhe- ja läsnäolo-oikeudella Lahden Asunnot Oy:n asukashallitukseen sekä Lahden Asunnot Oy:n hallitukseen.

Opiskelijatoimikunnan ylläpitämä opiskelija-asukkaiden ilmoitustaulu sekä sähköinen palaute-boxi löytyy täältä.

Liikunta- ja virkistystoimikunta

Liikunta- ja virkistystoimikunta järjestää asukkaille erilaisia tapahtumia ja retkiä. Tapahtumat ja retket ovat kaikille asukkaille suunnattua vapaa-ajan hyvinvointia edistävää yhteistoimintaa

Liikunta- ja virkistystoimikunnan jäsenet:
Eero Nieminen
Tarja Laapotti
Tuija Puhakka
Pekka Kinnunen
Hannele Ojapelto

Yhteystiedot: virkistystoiminta@lahdentalot.fi

Viestintätoimikunta

Lahden Talojen viestintätoimikunta edistää hyvän asumisen sanomaa asukkaille viestinnän keinoin.

Viestintätoimikunnan jäsenet:
Risto Paulamäki
Krista Leivo
Antti Peussa
Kirsi Isokoski
Jyrki Arolinna

Ympäristötoimikunta

Ympäristötoimikunta toimii ympäristövastuullisuuden puolesta. Toimikunta järjestää muun muassa kirpputoreja yleisinä siivouspäivinä ja antaa valistusta jätteiden lajittelusta.

Ympäristötoimikunnan jäsenet:
Helena Kotkavalkama
Hilkka Karvinen
Ari Akkila
Silja Sajalahti

Yhteystiedot: p. 044 729 5706 tai ymparisto@lahdentalot.fi

<- Palaa tämän osion alkuun

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright