Siirry sisältöön

Lahden Talot työpaikkana

Meillä Lahden Taloilla halutaan pitää asukkaiden lisäksi hyvää huolta myös työntekijöistä. Työllistämme tällä hetkellä 36 lahdentalolaista ja kumppaniemme kautta 330 ammattilaista. Yhdessä pidämme huolta yli 7 000 kodista ja 10 000 asukkaasta.

Parasta mahdollista työarkea lahdentalolaisille

Kehitämme henkilöstömme ammattitaitoa

Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijämme osallistuu vuosittain ainakin yhteen työhön liittyvään ajankohtais- tai kehittämiskoulutukseen. Kaikilla työntekijöillämme on tasa-arvoiset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamista. Ylläpidämme ja kehitämme ammatillista osaamista niin yksilöllisten ammattitaitovaatimusten ja osaamisen mukaisesti kuin myös yrityksemme tarpeiden pohjalta. 

Tuemme koko työuran mittaista jaksamista

Työhyvinvointia ja -ilmapiiriä kartoitamme henkilöstökyselyillä, jotta voimme kehittää henkilöstömme työhyvinvointia. Huolehdimme työntekijöistämme hyvillä työsuhde-eduilla, kuten lounas-, liikunta ja kulttuuri-, sekä hierontaedulla. Työterveyspalvelumme on lakisääteistä laajempi. TYKY- eli työkykyä ylläpitävä toiminta on meillä aktiivista ja tuo työarkeen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. 

Palvelemme asukkaamme parhaalla mahdollisella tavalla

Lahdentalolaiset palvelet asukkaat mahdollisimman hyvin, luotettavasti ja nopeasti. Hyvällä henkilöstöpolitiikalla annamme henkilöstöllemme parhaat mahdolliset edellytykset hoitaa omaa työtään tuloksellisesti ja luotettavasti. 

Toimimme ympäristövastuullisesti 

Ekologisuus on meillä vahvasti läsnä kaikessa toiminnassamme ja näkyy myös henkilöstömme työarjessa. Olemme Green Office -toimisto ja koko työyhteisömme pyrkii toimimaan ympäristövastuullisesti. 

Annamme joustoa työelämään

Tuemme työntekijöidemme jaksamista ja työmotivaatiota työuran eri vaiheissa työelämän joustoilla. Muun muassa liukuvat työajat, työaikapankki, etä- ja osa-aikatyömahdollisuudet helpottavat omien ja perheen menojen yhteensovittamista, ja näihin joustoihin kaikilla työntekijöillämme on yhdenvertaiset mahdollisuudet

Edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta 

Ihmisten oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu on meille tärkeää. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai epätasa-arvoista kohtelua. Arvostamme kaikkia työyhteisömme jäseniä tasapuolisesti. Meillä on käytössämme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmat lain asettamien velvoitteiden mukaisesti. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman avulla edistämme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista.

Avoin hakemus

Haluaisitko lahdentalolaiseksi? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Säilytämme avoimia hakemuksia yhden vuoden tietokannassamme.


Vastuullinen kesäduunin tarjoaja

Tiesithän, että meitä pidetään aika mukavana kesätyöpaikkana. Oikotien vastuullinen kesätyönantaja kisassa (2022) parhaat pisteet tulivat perehdytyksestä, jossa Lahden Talot sijoittui toiseksi. Yleinen tyytyväisyys työnantajaa ja kesätyötä kohtaan sai myös kiitosta ja Lahden Talot sijoittui kolmanneksi.

Emme vaadi kesätyöntekijöiltä entuudestaan alan kokemusta. Hyvä ja kattava perehdytys varmistaa, etteivät kesätyöntekijämme jää yksin, vaan pääsevät työtehtäviin turvallisella tuella hyvin kiinni.  Kesätöitä voi olla tarjolla esimerkiksi asuntojen vuokrauksessa, vuokravalvonnassa, ylläpidossa, HR:n, laskennan ja markkinoinnin tiimeissä.


Harjoittelusta arvokasta työkokemusta

Lahden Taloilla arvokasta työkokemusta voi napata itselleen myös työharjoittelun kautta. Harjoittelupaikkoja on mahdollista hakea esimerkiksi asuntojen vuokrauksesta, vuokravalvonnasta, ylläpidon, HR:n, laskennan ja markkinoinnin tiimeistä.

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright