Siirry sisältöön

Nastola

Vain 15 kilometrin päässä Lahden keskustasta sijaitseva Nastola on oivallinen asuinalue luonnonrauhasta ja pikkukylän tunnelmasta nauttiville.

Tunnelma valloittaa Nastolassa

Vehreä luonto

Salpausselän harjut ovat Nastolan ydinmaisemaa – koko kirkonkylä on itseasiassa rakentunut harjun laelle! Harjujen lisäksi Nastolan kirkonkylän luontomaisemaa värittävät ihastuttavat järvet Iso-Kukkanen ja Pikku-Kukkanen. Kirkonkylän Hevosniemen uimarannassa voikin pulahtaa vilvoittavalle uinnille metsäretken yhteydessä.

Sujuvien kulkuyhteyksien päässä

Nastolasta pääsee helposti pujahtamaan pidemmillekin retkille – raiteita pitkin matka taittuu helposti Lahden tai Kouvolan suuntaan, sillä Nastolasta Lahden keskustaan matkaa vain kymmenessä minuutissa. Lisäksi Nastolasta on helppo hurauttaa liikkeelle myös autolla ohitse kulkevaa Valtatie 12:ta pitkin.

Pajulahdessa harrastetaan

Nastolan yksi tunnetuimmista maamerkeistä on liikuntakeskus Pajulahti, jossa pääsee harrastamaan ja lomailemaan vaikka koko perheen voimin. Pajulahden seikkailupuistossa, fatbike-poluilla tai sup-lautojen päällä temppuilevat mielellään niin isot kuin pienetkin sporttailijat. Taiteenystäviä puolestaan ilahduttaa Nastolasta löytyvä Taidekeskus Taarasti, jonka vaihtuvat näyttelyt tarjoilevat kulttuurielämyksiä monissa eri muodoissa.

Palvelut Nastolassa

6km

Keskustaan

5 Koulua

420 m – 1,1 km

5 Ravintolaa

420 m – 1,1 km

3 puistoa

420 m – 1,1 km

Kirjasto

420 m – 1,1 km

4 Päiväkotia

420 m – 1,1 km

Nastolan kotimme

Asuntoja ei löytynyt.

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright