Siirry sisältöön

Pirttiharju

Pirttiharjussa on helppo viihtyä – toimivat kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Ulkoilumaastot, urheilupaikat ja leikkipuistot löytyvät kaikki kulman takaa ja keskustan vilinäänkin kipaisee hetkessä.

Keskellä kaikkea ja silti luonnon syleilyssä

Hyvät kulkuyhteydet

Pirttiharjussa eletään rauhaisassa ja turvallisessa ympäristössä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pirttiharjuun pääsee keskustasta hetkessä julkisilla yhteyksillä tai vaikkapa pyörällä loistavia kevyenliikenteen väyliä pitkin hurauttaen. Vieressä kulkevaa Valtatie 12:ta pitkin avautuvat ajoväylät niin länteen kuin itäänkin.

Lapsiperheiden unelma

Rauhallinen sijainti on lapsiperheiden unelma. Kasakkamäen koulu ja Riihelän päiväkoti sekä Pirttiharjunpuiston suojaisa leikkialue toivottavat pikkuvipeltäjät tervetulleiksi.

Palvelut lähellä

Sekä Lahden että Hollolan palvelut ovat lähietäisyydellä helposti saavutettavissa.

Hollolan Prismassa tai K-Supermarketissa ruokaostokset hoituvat helposti ja matkakin taittuu alle viidessä minuutissa Hämeenlinnantietä pitkin.

Palvelut Pirttiharjussa

6km

Keskustaan

5 Koulua

420 m – 1,1 km

5 Ravintolaa

420 m – 1,1 km

3 puistoa

420 m – 1,1 km

Kirjasto

420 m – 1,1 km

4 Päiväkotia

420 m – 1,1 km

Pirttiharjun kotimme

  • pohjakuva Sykekatu 12 A 74

    Sykekatu 12

    Pirttiharju, Lahti

    740,40 €/kk 3h+k+p, 80,0 m²
    Vapautuu 1.11.2024

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright