Siirry sisältöön

Opiskelija-asunnot

Koti on opiskelijaelämänkin turvasatama. Meillä opiskelijat asuvat laadukkaasti, mutta järkevänhintaisesti Lahden keskeisillä paikoilla ja oppilaitosten läheisyydessä.

Opiskelijakohteemme

  • malliasunnon sisäkuva

    Helkalankatu 7

    Asemantausta, Lahti

    63 asuntoa

Onko Lahti sinulle vierasta seutua?

Asuinalueella on suuri merkitys kodin valinnassa. Jos Lahti on sinulle vierasta seutua, voit tutustua asuinalueisiin tarkemmin.

Kohta tunnet olevasi kotona

Tarjoamme kotia mahdollisimman pian

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, ehdotamme sinulle vuokrakotia mahdollisimman pian. Muistathan hyväksyä tai hylätä tarjouksemme kahden päivän sisällä tarjouksen vastaanottamisesta.

Vuokrasopimuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa

Voit tehdä vuokrasopimuksen kanssamme sähköisesti tai asiakaspalvelussamme Kauppakeskus Trion palvelutorilla.

Opiskelija-asukkaanamme saat paljon hyviä etuja

Meillä asut kivojen etujen keskellä. Saat käyttöösi ilmaisen netin ja mahdollisuuden ajella yhteiskäyttöautolla. Sisustupakillamme voit uudistaa kotisi seinäpintoja oman värisilmäsi mukaan.  Meillä ei myöskään tarvitse maksaa vuokravakuutta. Lemmikit ovat lähes aina tervetulleita! Täältä löydät lisätietoa eduistamme.

Huoletonta opiskelija-asumista

Opiskelijakohteissamme voit asua huolettomasti koko opintojesi ajan. Valmistumisesi jälkeen autamme sinua mielellämme löytämään meiltä uuden kodin.

Opiskelijatoimikunta edistää asumisen asioita

Meillä Lahden Taloilla opiskelijoiden asumisen asioita edistää opiskelijatoimikunta, jonka kautta voit vaikuttaa oman kotitalosi asioihin. 

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright