Siirry sisältöön

Uudiskohteet

Rakennutamme joka vuosi uusia koteja Lahden keskeisille paikoille. Uudet kotimme ovat laadukkaita ja ekologisia.

Tällä hetkellä meillä ei ole rakentumassa olevia uudiskohteita.

Kestävämpää vuokra-asumista

Laadukkaasti ekologista asumista

Uudiskohteidemme varustetaso on huippuluokkaa. Materiaalivalinnat ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä – tämä on niin asukkaidemme kuin ympäristön kannalta hyvä ratkaisu.

A-energialuokan koteja

Kaikki uudiskohteemme rakennetaan A-energialuokan taloiksi, joka tarkoittaa sitä, että näissä kodeissa asutaan ympäristönkin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla säästetään myös asumisen kustannuksissa.

Aurinkosähköllä säästöjä

Kaikkien uudiskohteidemme katoilla on aurinkosähkövoimalat, joiden sähköä voidaan käyttää muun muassa rakennuksen viilennykseen, sähköautojen lataukseen, lV-laitteisiin ja valaistukseen.

Lähellä kaikkea

Rakennamme uudiskohteita Lahden keskeisille paikoille, joissa palvelut ovat lähellä. Hyvät liikenneyhteydet antavat enemmän vaihtoehtoja myös kestävään liikkumiseen.

Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät ihanan kodin – rakastitpa sitten rauhaa tai kaupungin sykettä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa asumiseesi liittyvissä asioissa.

Lahden Talot Copyright