Muuttosiivous

Teethän huolellisen muuttosiivouksen, kun muutat meiltä pois.

Tarkistamme asuntosi sen kunnon toteamiseksi vuokrasopimuksen irtisanomisen jälkeen. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vahingon, jonka hän tahallisesti laiminlyönnillään tai muulla huolimattomuudellaan on aiheuttanut asunnolle. Korvausvastuuta ei ole tavanomaisesta kulumisesta, joka on aiheutunut normaalista asumisesta. Soluasunnoissa vuokralaiset ovat yhteisvastuussa yhteisten tilojen siivouksesta.

Näin teet muuttosiivouksen

Osa asunnon huolellista hoitoa on säännöllinen siivoaminen sekä puhtaanapito. Huoneenvuokralain ja hyvän vuokratavan mukaan vuokralaisen tulee hoitaa asuntoa huolellisesti. Loppusiivouksen perusteellisuuteen vaikuttaa se, miten asuntoa on vuokrasuhteen aikana hoidettu ja siivottu.

Katso videolta, miten muuttosiivous kannattaa tehdä:
Kierrätä tarpeettomaksi jääneet tavarat

Kiinteistön jätepisteeseen saa viedä ainoastaan kotitalousjätettä. Tarpeettomat huonekalut, elektroniikka, ulkoiluvälineet yms. on toimitettava erillisiin kierrätyspisteisiin tai Lahden lajitteluasema Pilleriin. Tietoa jätteiden vastaanottopaikoista löytyy Salpakierto Oy:n verkkosivuilta

Jätekuljetusliike noutaa korvausta vastaan huonekalut tai muut isommat tavarat, ja tästä aiheutuneet kulut veloitetaan vuokralaiselta erillisellä laskulla.