Luonto kutsuu viihtymään Ahtialassa

Ahtialassa yhdistyy kaikki tarvittava: koulut, päiväkodit ja ostospaikat löytyvät läheltä, mutta niin löytyy myös luonto. Läheisillä Herrasmannin ja Alasenjärven luontopoluilla pääset sukeltamaan rantamaisemiin ja nauttimaan luonnon antimista. Viiden minuutin ajomatkan päässä sinua odottavat puolestaan Kauppakeskus Karisman monipuoliset palvelut.

 

”Ahtiala on hyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta helposti saavutettavissa ja samalla keskellä luontoa”

Ahtialan ehdoton valtti on lumoavan kaunis luonto. Läheiset Herrasmannin luontopolut ja Alasenjärven rantamaisemat tekevät Ahtialasta lenkkeilijän paratiisin. Viuhan luonnonsuojelualueen marja- ja sienimaastoista poimit vitamiinit varastoon ja Kaarlammen laavulla voit pysähtyä nauttimaan retkievästä luonnon helmassa.

Julkinen liikenne kuljettaa asukkeja Ahtialaan jatkuvalla sykkeellä. Reilun viiden kilometrin matkan Lahden keskustasta Ahtialaan polkaisee nopeasti pyörällä tai huristelee bussilla. Lisäksi vieressä kulkevaa Valtatie 4:ää pitkin pääsee sujuvasti starttaamaan myös pidemmille retkille.

Ahtialasta löytyy kaikki tarvittava: Ahtialan koulu ja päiväkoti sekä Leikkituvan ja Sipuran päiväkodit toivottavat pienet touhuajat tervetulleiksi. Lapsiperheitä Ahtialaan kutsuvat myös monet mukavat puistot, kuten Latosaarenpuiston ja Alakunnaanpuiston leikkialueet.

Ruokaostokset hoituvat kätevästi Ahtialan K-Supermarketissa ja S-marketissa. Linkosuonion lähileipomosta poimit matkaan uunituoreet herkut ja kirjastosta kivaa luettavaa. Lisäksi viiden minuutin ajomatkan päässä Ahtialasta pääset myös nauttimaan Kauppakeskus Karisman monipuolisista palveluista ja erikoisliikkeiden tarjonnasta.

KATSO AHTIALAN KOTIMME

6 km
keskustaan

Hyvät kulkuyhteydet

Monipuoliset ulkoilureitit

Palvelut lähellä

Katso kartalta