Tule asumaan kauniin luonnon ja komean kartanomaiseman kainaloon!

Vehreät puistoalueet ja rantamaisemat tekevät Mukkulasta luonnontäyteisen asuinalueen. Läheisellä Ritamäen tai Pesäkallion luonnonsuojelualueilla on mukava hidastaa elämää ja ihmetellä luonnon monimuotoisuutta. Kesäisin Mukkulan Kartanonpuiston uimarannasta on mahtava pulahtaa Vesijärveen uimaan tai ehkä vuokraatkin sup-laudan rantabaarista. Talvella hurjapäitä kiinnostanee kokeilla rannan suosittua avantouintipaikkaa. Rannassa järjestetään muuten kivaa ohjelmaa laituritansseista pilkkikisoihin!

”Kartanon vanhojen tammipuiden katveessa on hienoa heittäytyä kartanon historian vietäväksi.”

Mukkulan kartanoalueen vanhojen tammipuiden katveessa on hienoa heittäytyä kartanon historian vietäväksi. Perheen pienimmät todennäköisesti nauttivat talvisin kartanon alueen pulkkamäestä, joka on alueen paras ja vauhdikkain!

Läheisestä S-Marketista saa ruokaostokset kätevästi kuntoon ja autolla Holman Prismaan hurauttaa viidessä minuutissa Ritaniemenkadun kautta. Hyvien bussiyhteyksien ja pyöräteiden ansiosta Lahden keskusta on yllättävän lähellä, vain viiden kilometrin päässä.

Harvalla asuinalueella on näin hyvät harrastusmahdollisuudet: Mukkulan frisbeegolf- ja jousiammuntaradat, palloiluhalli ja -kenttä, kuntosali sekä kirjasto tarjoavat kivaa tekemistä ihan koko perheelle

Mukkulasta myös opiskelijat löytävät hyvän kodin, sillä esimerkiksi Laatikkotehtaakadun opiskelija-asunnot sijaitsevat Mukkula-Niemen kampusalueen vieressä.

KATSO MUKKULAN KOTIMME

5 km
keskustaan

Yhdeksän leikkipuistoa

Hyvät harrastus­mahdollisuudet

Uimaranta
lähellä

Katso kartalta