Keskellä kaikkea ja silti luonnon syleilyssä

Pirttiharjussa on helppo viihtyä – toimivat kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Ulkoilumaastot, urheilupaikat ja leikkipuistot löytyvät kaikki kulman takaa ja keskustan vilinäänkin kipaisee hetkessä. Lemmikkiperheiden unelma-alueen Pirttiharjusta tekee esimerkiksi läheiset koirapuistot ja kotiovelta lähtevät lenkkipolut.

”Pirttiharjussa kaikki on pyörämatkan päässä”

Pirttiharjussa eletään rauhaisassa ja turvallisessa ympäristössä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pirttiharjuun pääsee keskustasta hetkessä julkisilla yhteyksillä tai vaikkapa pyörällä loistavia kevyenliikenteen väyliä pitkin hurauttaen. Sekä Lahden että Hollolan palvelut ovat lähietäisyydellä helposti saavutettavissa. Hollolan Prismassa tai K-Supermarketissa ruokaostokset hoituvat helposti ja matkakin taittuu alle viidessä minuutissa Hämeenlinnantietä pitkin.

Pulahda virkistävälle uinnille Likolammella. Pirttiharjussa kaikki on pyörämatkan päässä – esimerkiksi urheilukeskus ja Vesijärven rantapolut löytyvät ihan kulman takaa. Hevosharrastajille Pirttiharju on oikea unelmakohde, sillä alle kolmen kilometrin päässä sijaitsevalla Okeroisten tallilla pääsee ratsastamaan ja silittelemään harjapäitä.

Myös muita lemmikkiperheitä hemmotellaan Pirttiharjussa, sillä Erviän koirapuistossa karvakuonot pääsevät kunnolla temmeltämään! Monipuoliset ulkoilureitit lähtevät Pirttiharjun kupeesta, josta pääsee Vesijärven rantoja pitkin vaikkapa Messilän laskettelurinteille asti.

Rauhallinen sijainti on lapsiperheiden unelma. Kasakkamäen koulu ja Riihelän päiväkoti sekä Pirttiharjunpuiston suojaisa leikkialue toivottavat pikkuvipeltäjät tervetulleiksi. Perheen yhteisille reissuille on Pirttiharjusta helppoa lähteä, sillä vieressä kulkevaa Valtatie 12:ta pitkin avautuvat ajoväylät niin länteen kuin itäänkin.

6 km
keskustaan

Erinomaiset kevyenliikenteen väylät

Uimaranta

Sijainti kulkuyhteyksien varrella

Katso kartalta