Tule meille projekti-insinööriksi

lue lisää ja jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä

 

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset rakennuttamisen asiantuntijatehtävät. Toimit projektinvetäjänä korjausrakentamishankkeissa, valmistelet aineistoja ja ohjaat projekteissa ulkopuolisten suunnittelutoimistojen sekä rakennusyritysten toimintaa. Vastaat siitä, että hankkeet etenevät suunnitellusti ja aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Sinulla on AMK-insinöörin koulutus rakennusalalta tai muu tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Edellytämme kokemusta korjausrakennuttamishankkeista ja suunnittelun ohjaamisesta jo useammalta vuodelta. Arvostamme korjausprosessin hallinnan lisäksi kokemusta uudisrakennushankkeiden läpiviennistä, hankintojen kilpailuprosesseista sekä hankintalaista.

Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä onnistuaksesi tehtävässä ja toimiessasi aktiivisesti sidosryhmiemme ja asukkaidemme kanssa. Edellytämme hyviä it-taitoja, sillä työssäsi tarvitset esimerkiksi alan projektipankkeja ja it-järjestelmiä. Työ edellyttää liikkumista Lahden Talojen hankekohteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja rennossa työyhteisössä erinomaisilla työsuhde-eduilla sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksen kanssa tästä linkistä 9.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Harry Koskela, tavoitettavissa 3.1.2023 klo 10-12, p. 03 851 5760

 

Harjoittelupaikka antaa arvokasta työkokemusta

Meillä voit napata arvokasta työkokemusta itsellesi työharjoittelun kautta.

Harjoittelupaikkaa voit hakea esimerkiksi asuntojen vuokrauksesta, vuokravalvonnasta, ylläpidon, HR:n, laskennan ja markkinoinnin tiimeistä. Harjoittelupaikkoja tarjotaan mahdollisuuksien mukaan.

Harjoitteluhakemuksen voit tehdä koska tahansa sähköisessä hakujärjestelmässämme.

Oletko vailla opinnäytetyöpaikkaa?

Onko sinulla mielessä kiinnostava ja haastava aihe tai projekti, jolle haet toimeksiantajaa?

Tarjoamme mielenkiintoisen opinnäytetyöpaikan osaavassa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa kiinteistöalan organisaatiossa. Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7 000 asuntoa, joista löytyy viihtyisiä vaihtoehtoja niin kaupungin sykettä rakastaville kuin rauhallisten alueiden ystävillekin. Ympäristövastuullinen toiminta on meille sydämen asia ja teemme koko ajan kovasti töitä energiatehokkaan asumisen eteen.

Opinnäytetyön aiheen voisi kohdistaa esimerkiksi ylläpitopalveluihin (isännöinti), markkinointiin, hallintoon, rakennuttamiseen tai asiakaspalveluun. Aiheenasi voisi olla esimerkiksi prosessien mallinnukset ja niiden kehittäminen, strategian jalkauttaminen tai vaikka ympäristöohjelmamme.

Kerro omista toiveistasi ja ideoistasi hakemuksessa. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle opinnäytetyöpaikan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.

Lähetä hakemus sähköisessä hakujärjestelmässämme.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi tämän linkin kautta.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Avoin hakemus säilytetään tietokannassamme yhden vuoden. Otamme mielellämme vastaan myös harjoittelupaikka- tai lopputyöhakemuksia.

Lahden kotiin.