Uudistamme organisaatiotamme ja haemme kiinteistöjen ylläpitopalveluun vakituiseen työsuhteeseen kahta

Asumisen asiantuntijaa

kiinteistömanagerin tehtäviin.

Molemmissa tehtävissä vastuulle kuuluvat osoitettujen kiinteistöjen erilaiset asiakaspalvelu- ja hallinnolliset tehtävät sekä asukasdemokratiatoiminta. Lisäksi tehtävissä tulee huolehtia vastuukiinteistöjen budjetoinnista ja talouden seurannasta. Toinen tehtävistä painottuu opiskelija-asumiseen ja sen asukastoiminnan kehittämiseen ja toinen tehtävä huoneistotarkastuspalvelun osto- ja laadunhallintaan.

Edellytämme tehtäviin soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta: opiskelija-asumispainotteissa tehtävässä  kaupallista ja huoneistotarkastuspalvelussa teknistä taustaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja ja huolellista työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja itsenäisiä työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksin sähköpostilla 7.10.2019 mennessä  rekrytointi@lahdentalot.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintipäällikkö Matti Koskinen, perjantaina 27.9.2019 klo 13-15, p. 03 851 5731.

Harjoittelijaksi myyntitiimiimme?

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Kiinnostaisiko työharjoittelu Lahden alueen suurimman vuokrataloyhtiön mukavassa ja rennossa työyhteisössä?

Meillä on harjoittelupaikka energiselle ja myynnillistä otetta omaavalle tekijälle. Työtehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja esittely sekä vuokrasopimusten teko. Autat asiakkaita monipuolisissa asunnon hakuun ja vaihtoon liittyvissä asioissa sekä erilaisissa asukkaiden kysymyksissä.

Toivomme, että opiskelet tehtävään soveltuvaa kaupallista alaa. Sinulla on sujuva niin suullinen kuin kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja sinulla on asiakkaan kohtaamisen taito. Omaat hyvät yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan ja halutessasi mahdollisuuden myös opinnäytetyön tekemiseen.
Yhtiömme omistaa, rakennuttaa ja vuokraa asuntoja. Yhtiön omistuksessa on reilut 7300 asuntoa. Tehtävämme on mahdollistaa kohtuuhintainen, turvallinen ja laadukas vuokra-asuminen Lahden seudulla.

Kerro itsestäsi lisää ja lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi. Otsikoksi: Harjoittelu 2019.

Oletko vailla opinnäytetyöpaikkaa?

Onko sinulla mielessä kiinnostava ja haastava aihe tai projekti, jolle haet toimeksiantajaa?

Tarjoamme mielenkiintoisen opinnäytetyöpaikan osaavassa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa kiinteistöalan organisaatiossa. Yhtiömme on seudun suurin vuokra-asuntoyhtiö ja sen omistuksessa on reilut 7300 asuntoa. Yhtiö omistaa, rakennuttaa ja vuokraa asuntoja. Tehtävämme on mahdollistaa kohtuuhintainen, turvallinen ja laadukas vuokra-asuminen Lahden seudulla.

Opinnäytetyön aiheen voisi kohdistaa esimerkiksi ylläpitopalveluihin (isännöinti), markkinointiin, hallintoon, rakennuttamiseen tai asiakaspalveluun. Aiheenasi voisi olla esimerkiksi prosessien mallinnukset ja niiden kehittäminen, strategian jalkauttaminen tai vaikka ympäristöohjelmamme.

Kerro omista toiveistasi ja ideoistasi hakemuksessa. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle opinnäytetyöpaikan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi. Otsikoksi: Opinnäytetyö 2019.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi Otsikoksi: avoin työhakemus 2019.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Avoin hakemus säilytetään tietokannassamme yhden vuoden. Otamme mielellämme vastaan myös harjoittelupaikka- tai lopputyöhakemuksia.

Lahden kotiin.