Haemme nyt eteenpäin katsovaa ja motivoitunutta

Palvelukehittäjää

jonka tehtäviin kuuluu tärkeänä osana yrityksen tietosuojavastaavan rooli. Tehtävässäsi viet toimintaamme aktiivisesti kohti parasta mahdollista asiakaskokemusta. Työskentelet osana vuokranmaksun tiimiämme ja osallistut tiimin päivittäisiin tehtäviin. Pääset kehittämään palveluamme myös järjestelmähankkeiden kautta.

Olet tietosuojaosaamisella, tehtävään sopivalla kokemuksella ja kaupallisella korkeakoulututkinnolla varustettu asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen osaaja. Nautit myös työskentelystä asiakasrajapinnassa ja sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja rennossa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveinesi sähköpostilla 23.5.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@lahdentalot.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Piia Jokiaho, maanantaina 17.5.2020 klo 9-11, p. 03 851 5725.

Oletko vailla opinnäytetyöpaikkaa?

Onko sinulla mielessä kiinnostava ja haastava aihe tai projekti, jolle haet toimeksiantajaa?

Tarjoamme mielenkiintoisen opinnäytetyöpaikan osaavassa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa kiinteistöalan organisaatiossa. Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7 000 asuntoa, joista löytyy viihtyisiä vaihtoehtoja niin kaupungin sykettä rakastaville kuin rauhallisten alueiden ystävillekin. Ympäristövastuullinen toiminta on meille sydämen asia ja teemme koko ajan kovasti töitä energiatehokkaan asumisen eteen.

Opinnäytetyön aiheen voisi kohdistaa esimerkiksi ylläpitopalveluihin (isännöinti), markkinointiin, hallintoon, rakennuttamiseen tai asiakaspalveluun. Aiheenasi voisi olla esimerkiksi prosessien mallinnukset ja niiden kehittäminen, strategian jalkauttaminen tai vaikka ympäristöohjelmamme.

Kerro omista toiveistasi ja ideoistasi hakemuksessa. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle opinnäytetyöpaikan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi. Otsikoksi: Opinnäytetyö 2021.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi Otsikoksi: Avoin työhakemus 2021.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Avoin hakemus säilytetään tietokannassamme yhden vuoden. Otamme mielellämme vastaan myös harjoittelupaikka- tai lopputyöhakemuksia.

Lahden kotiin.