Kiitos mielenkiinnostasi kesätyöpaikkojamme kohtaan. Rekrytointiprosessi on nyt päättynyt.

Olemme saaneet joukkoomme kesäksi pari uutta huipputyyppiä!

 

Harjoittelupaikka antaa arvokasta työkokemusta

Meillä voit napata arvokasta työkokemusta itsellesi työharjoittelun kautta.

Harjoittelupaikkaa voit hakea esimerkiksi asuntojen vuokrauksesta, vuokravalvonnasta, ylläpidon, HR:n, laskennan ja markkinoinnin tiimeistä. Harjoittelupaikkoja tarjotaan mahdollisuuksien mukaan.

Harjoitteluhakemuksen voit tehdä koska tahansa sähköisessä hakujärjestelmässämme.

Oletko vailla opinnäytetyöpaikkaa?

Onko sinulla mielessä kiinnostava ja haastava aihe tai projekti, jolle haet toimeksiantajaa?

Tarjoamme mielenkiintoisen opinnäytetyöpaikan osaavassa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa kiinteistöalan organisaatiossa. Olemme Lahden seudun suurin vuokranantaja. Vuokraamme, omistamme, ylläpidämme ja rakennamme laadukkaita mutta mukavan hintatason koteja. Meillä on yli 7 000 asuntoa, joista löytyy viihtyisiä vaihtoehtoja niin kaupungin sykettä rakastaville kuin rauhallisten alueiden ystävillekin. Vastuullinen toiminta on meille sydämen asia ja teemme koko ajan kovasti töitä energiatehokkaan asumisen eteen.

Opinnäytetyön aiheen voisi kohdistaa esimerkiksi ylläpitopalveluihin (isännöinti), markkinointiin, hallintoon, rakennuttamiseen tai asiakaspalveluun. Aiheenasi voisi olla esimerkiksi prosessien mallinnukset ja niiden kehittäminen, strategian jalkauttaminen tai vaikka ympäristöohjelmamme.

Kerro omista toiveistasi ja ideoistasi hakemuksessa. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle opinnäytetyöpaikan. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.

Lähetä hakemus hakujärjestelmässämme.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi tämän linkin kautta.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Avoin hakemus säilytetään tietokannassamme yhden vuoden. Otamme mielellämme vastaan myös harjoittelupaikka- tai lopputyöhakemuksia.

Lahden kotiin.