5+1 hyvää syytä valita vuokrakoti

Vuokra-asumisen parhaita puolia ovat asumisen helppous, joustavuus ja kotien sijainti kaupungin parhailla paikoilla. Tämän kaiken ja paljon muuta Lahden Talojen asukkaat saavat vieläpä markkinahintoja edullisemmalla vuokralla.

Asumisen helppous ja joustavuus ovat vuokra-asumisen parhaita puolia.

1. Helppoa asumista – myös elämäntilanteiden muuttuessa

Asumisen helppous ja mahdollisuus joustaviin asumisratkaisuihin ovat monen vuokra-asujan mielestä vuokralla asumisen parhaita puolia. Kun elämäntilanteet ja tarpeet asunnolle muuttuvat, on kodin vaihtaminen sujuva ja mutkaton prosessi. Lahden Talot on Lahden seudun suurin vuokranantaja ja yli 7 000 asunnon valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva koti.

Vuokrakodissa jää enemmän tilaa elämälle. Lahden Talojen asukkaana monet asumiseen liittyvät asiat hoituvat näppärästi asukkaiden omalla palvelukanavalla. Palvelukanavan kautta voi esimerkiksi varata saunavuoron tai autopaikan, tilata siivouspaketin tai tutustua palkitsemisjärjestelmään. Lahden Talot nimittäin palkitsee pitkäaikaisia asukkaita erilaisin asumisviihtyvyyttä lisäävin palkinnoin.

Lahden Taloilla vuokran suuruus määritellään tammikuussa ja se pysyy samana koko vuoden.

2. Järkevänhintaista asumista, ilman pelkoa korkojen noususta

Lahden Taloilla asuntojen vuokrahinnat pyritään aina pitämään edullisempina kuin yleisen markkinahintatason vuokrat. Vuokramaksun suuruus määritellään tammikuussa ja se pysyy samana koko vuoden – riippumatta kustannusten noususta tai muusta talouden heilahtelusta.

Vuokrakodissa asumisen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa – vuokra pysyy samana vähintään vuoden ajan ja se pitää sisällään paljon muitakin asumisen kuluja.

Tervetuloa Lahden Taloille karvaiset kamut!

3. Asumisen edut sisältyvät vuokraan

Lahden Taloilla vuokraan sisältyy asunnon ohella myös paljon muita asumisen kuluja. Esimerkiksi lämmitys, pesutuvan käyttö ja nettiyhteys kuuluvat vuokraan, eikä asukkaille koidu niistä lisäkustannuksia.

Lahden Talojen asukkailla on käytössään monia asukkaan etuja. Lahden Taloilta voi esimerkiksi saada kodin ilman vakuusmaksua, mikä varmasti tuo helpotusta monen budjettiin. Lisäksi asukkailla on käytössään ilmainen 25 megabitin nettiyhteys sekä ekologisia, täyssähköisiä yhteiskäyttöautoja, joita voi varata helposti käyttöön esimerkiksi kauppareissua tai pidempää päiväretkeä varten.

Kodin pitää tuntua kodilta – siksi Lahden Talot tarjoaa asukkaidensa käyttöön ilmaisen sisustuspakin, jonka avulla kotiin saa tuotua omaa persoonallista otetta pienen pintaremontin keinoin. Sisustuspakki sisältää laajan valikoiman erilaisia maaleja ja tapetteja, joiden avulla kodin pinnat muovautuvat näppärästi omien mieltymysten mukaiseksi.

Lahden Taloilla myös lemmikit toivotetaan tervetulleiksi suurimpaan osaan asuntoja.

Lahden Taloilla asukkaat viettävät huoltovapaata elämää.

4. Huoltovapaata elämää

Lahden Talojen asukkaat viettävät remontti- ja huoltovapaata elämää, sillä vuokralla asuessa remontit ja korjaukset eivät ole vuokralaisen vastuulla.

Jos esimerkiksi kodin laiteet vaativat korjausta tai patterit säätöä, vuokralaisen ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kustannuksista. Lahden Taloilla kiinteistönhoitaja huolehtii monista asumiseen ja asunnon korjauksiin liittyvistä käytännön asioista, kuten lämmitykseen, vesi- ja viemärilaitteisiin, sähkölaitteisiin ja kiintokalusteisiin liittyvistä huoltotöistä.

Lahden Talojen koteja löytyy niin Vesijärven rantamaisemista kuin keskustan sykkeestäkin.

5. Koteja parhaalla sijainnilla

Kodin sijainti vaikuttaa arjen sujumisen ja asumisviihtyvyyteen. Lahden Talojen kodit sijaitsevat usein paikoilla, joissa asuntojen hinnat saattavat muuten olla omasta kodista haaveilevien ulottumattomissa. Vuokrakodissa pääsee siis asumaan huippusijainnilla – ilman jokapäiväistä sentinvenyttämistä.

Lahden Talojen koteja löytyy monipuolisesti hyviltä sijainneilta eri puolelta Lahtea. Esimerkiksi Ahtialan, Hennalan ja Pirttiharjun asuinalueilla luonto aukeaa heti kotiovelta. Paavolassa ja Keskustan alueella puolestaan pääsee nauttimaan palveluiden läheisyydestä ja keskustaelämän helppoudesta.

Jos taas kaipaat rantamaisemiin, kannattaa tutustua Lahden Talojen koteihin Jalkarannassa, Kartanossa tai Möysässä. Näillä alueilla laineiden liplatus kuuluu arkiseen äänimaisemaan ja aamu-uinnille pääsee pulahtamaan, vaikka vuoden ympäri.

Loistavia kulkuyhteyksiä arvostaville oikea osoite löytyy Asemantaustasta. Aktiiviselle liikkujalle puolestaan Launeen harrastuspaikat tarjoavat tekemistä joka lähtöön. Hollolan ja Nastolaan alueet tarjoavat puolestaan kylämäistä tunnelmaa ja rauhoittavia metsämaisemia.

Lahden Talojen puukerrostalo edustaa ekologista ja vastuullista rakentamista.

+ vastuullisesti rakennetussa kodissa myös mieli lepää

Vastuullisuus on jo pitkään ollut luonnollinen osa Lahden Talojen kaikkea toimintaa. Lahden Taloilla on tehty pitkäjänteisesti töitä vastuullisuuden eteen esimerkiksi remontoimalla kiinteistöjä ja parantamalla niiden energiatehokkuutta. Lisäksi Lahden Taloilla etsitään jatkuvasti uusia ekologisia tapoja rakentaa, josta hyvänä esimerkkinä Lahden Talot rakennutti ensimmäisen puukerrostalonsa Nelon kortteliin Lahden keskustan tuntumaan.

Lahden Talojen kodit suunnitellaan alusta lähtien mahdollisimman laadukkaiksi ja energiatehokkaiksi. Kaikilla uudiskohteilla on A-energialuokan tunnus, joka on merkki parhaasta mahdollisesta energiatehokkuudesta. Uudiskohteiden katoilla toimivat aurinkopaneelit antavat energiaa esimerkiksi talojen viilentämiseen kesäaikaan. Led-lampuilla sekä laadukkailla ja kestävillä materiaalivalinnoilla puolestaan varmistetaan, että Lahden Talojen kodit kestävät hyvin kulutusta.

Uutiset