Avaimet

Avainten haku- ja palautusajat sekä avaintilaukset

Avainasiasi hoitaa kumppanimme Certego Oy,
Launeenkatu 70, 15610 Lahti, p. 010 700 711 lahdentalot@certego.fi

Avaimet voi noutaa lukkoliikkeestä sopimuksen alkamispäivänä liikkeen aukioloaikana, ma-pe klo 8-16, palvelu on maksuton.

Päivystysaikana, ma-pe klo 16-21 ja la-su klo 10-14, tapahtuva avainten nouto maksaa 150,18 euroa. Päivystysaikana tapahtuvasta avainten noudosta on sovittava etukäteen lukkoliikkeen kanssa.

Kuukauden vaihteen osuessa viikonloppuun, juhlapyhään tai aattoon, lukkoliikkeen palvelu on maksuton kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä klo 10-14.

Asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä avaimia noutaessa. Toisen puolesta avaimia noutavan on esitettävä valtakirja. 


Avainten palautus

Huoneiston, autopaikan ja postilaatikon avaimet palautetaan lukkoliikkeeseen. Avainten luovuttaja saa pyydettäessä kuitin palautetuista avaimista. Palautettujen avainten tulee olla alkuperäisiä ja lukkoliikkeen hyväksymiä. Lukkoliike tarkastaa avaimet palautuksen yhteydessä.

Lukkoliikkeen ollessa suljettu, avaimet voi palauttaa viimeistään sopimuksen päättymispäivänä nimellä ja osoitteella varustettuna lukkoliikkeen palautuslaatikkoon, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

Huoneistoon jätetyistä avaimista veloitetaan 101,41 euron noutomaksu. Jos jätät avaimet huoneistoon, ilmoita siitä ennen muuttoa Lahden Talojen ylläpitopalveluun. Ilmoittamatta jättämisestä seuraa lukoston sarjoitus, joka veloitetaan teiltä.

Tämä koskee myös asuntojen keskinäisiä vaihtoja.

Lisäavainten teettäminen tapahtuu vain ylläpitopalveluiden kautta, p. 03 851 570.