Avaimet ja lukitus

Ulko-ovi kannattaa takalukita silloin, kun asuntosi jää tyhjäksi. Tarpeen tullen kiinteistönhoitaja neuvoo sinulle, miten saat ovesi takalukkoon.

Avainten haku- ja palautusajat sekä avaintilaukset

Voit noutaa asuntosi avaimet lukkoliikkeestä sopimuksen alkamispäivänä liikkeen aukioloaikana, ma-pe klo 8-16. Palvelu on maksuton.

Kuukauden vaihteen osuessa viikonloppuun, juhlapyhään tai aattoon, lukkoliikkeen palvelu on maksuton kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä klo 10-14.

Asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä avaimia hakiessa. Toisen puolesta avaimia hakevan on esitettävä valtakirja.

Päivystysaikana, ma-pe klo 16-21 ja la-su klo 10-14, tapahtuva avainten nouto maksaa 150,18 euroa. Päivystysaikana tapahtuvasta avainten noudosta on sovittava etukäteen lukkoliikkeen kanssa.

Avainasiasi hoitaa kumppanimme Certego Oy.
Launeenkatu 70, 15610 Lahti p. 010 700 711
lahdentalot@certego.fi

Avainten palautus

Huoneiston, autopaikan ja postilaatikon avaimet palautetaan lukkoliikkeeseen. Avainten luovuttaja saa pyydettäessä kuitin palautetuista avaimista. Palautettujen avainten tulee olla alkuperäisiä ja lukkoliikkeen hyväksymiä. Lukkoliike tarkastaa avaimet palautuksen yhteydessä.

Jos lukkoliike on suljettu, voit palauttaa avaimet viimeistään sopimuksen päättymispäivänä nimellä ja osoitteella varustettuna lukkoliikkeen palautuslaatikkoon, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

Huoneistoon jätetyistä avaimista veloitetaan 101,41 euron noutomaksu. Jos jätät avaimet huoneistoon, ilmoita siitä ennen muuttoa Lahden Talojen ylläpitopalveluun. Ilmoittamatta jättämisestä seuraa lukoston sarjoitus, joka veloitetaan teiltä.

Tämä koskee myös asuntojen keskinäisiä vaihtoja.

Avaintilaukset

Lisäavainten teettäminen tapahtuu  ylläpitopalveluiden kautta.

Tilaa lisäavaimet numerosta 03 851 570.

Katosiko avaimesi?

Jos avaimesi on kateissa, kiinteistönhoitaja voi avata oven ainoastaan talonkirjoilla olevalle asukkaalle. Muista siis ilmoittaa huoltoon kaikki huoneistosi asukkaat. Oven avaamisesta asukas maksaa itse huoltoyhtiön veloittaman avausmaksun.