Häiriöilmoitus

Meille on tärkeää, että asuminen on viihtyisää ja turvallista. Pyydämme teitä ilmoittamaan vuokranantajalle, jos havaitsette kiinteistöllä häiriöitä.

Tarvitsemme ilmoituksen vähintään kahdelta eri huoneistossa asuvalta henkilöltä. Vuokranantaja ryhtyy huoneenvuokralain mukaisiin toimenpiteisiin vastaanotettuaan häiriöilmoituksen.

Yhden asukkaan ilmoituksen perusteella olemme yhteydessä häiriön aiheuttajaan. Mikäli häiriö tästä yhteydenotosta huolimatta jatkuu, tulee häiriöilmoitus vahvistaa toisen huoneiston asukkaan ilmoituksella.

Ilmoituksen tekijöiden tietoja ja nimiä ei luovuteta häiriön aiheuttajalle. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että häiriöilmoituksen tekijöitä voidaan tarvittaessa pyytää toimimaan todistajina mahdollisessa vuokrasopimuksen päättämiseen liittyvässä oikeuskäsittelyssä.

Voitte täyttää häiriöilmoituksen sähköisesti alla olevalla lomakkeella tai tulostamalla ilmoituksen Häiriöilmoitus (pdf) ja toimittamalla sen Lahden Talojen toimistolle.

Tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Lahden Talojen asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Selvitys häiriöstä

Pyydämme vuokranantajaa ryhtymään toimenpiteisiin asumisrauhan turvaamiseksi ja ymmärrämme, että ilmoittajia voidaan tarvittaessa velvoittaa toimimaan todistajina mahdollisessa oikeuskäsittelyssä.

Ilmoittajan tiedot (vuokrasopimuksen allekirjoittaja)


Sähköisessä häiriöntuottamusilmoituksessa tarvitsemme henkilötunnuksen henkilöllisyytenne varmistamiseksi.