Täältä löytyy luontoa!

Luonto tarjoaa monipuolisuudessaan kaunista katseltavaa Kerinkallion alueella Liipolassa. Liipolanmäen päältä pääset sukeltamaan suoraan metsään, jonka luontopolut ovat helppokulkuisia, mutta maasto antaa mahdollisuuksia myös kunnon kohottamiseen. Mustikat, vadelmat ja puolukat päätyvät niin satunnaisten lenkkeilijöiden suihin kuin himomarjastajienkin koreihin. Keväisin Huovilanmäen metsäosuuden selänteen länsireunalla kasvaa äitienpäivän aikaan kaunis sinivuokkomeri.

”Liipolanmäen leikkialue on yksi Lahden parhaimmista leikkipuistoista!”

Jos haluat lähteä reippailemaan hieman kauemmaksi, on muutaman kilometrin päässä sijaitseva Härkämäen laavu mukava retkikohde. Täällä on mukava paistaa makkaroita ja muita herkkuja!

Liipolanmäen leikkialue on yksi Lahden parhaimmista leikkipuistoista. Leikkialuetta ympäröivät puut varjostavat mukavasti kuumana kesäpäivänä ja tuovat luonnon ihanalla tavalla mukaan lasten leikkeihin. Kaikkien perheiden unelma, Launeen perhepuisto, sijaitsee myös aivan lähietäisyydellä. Launeelta löydät myös keilahallin ja minigolfradan, jos satut kaipaamaan kivaa puuhaa koko perheelle. Saksalan uimahalli ja kuntosali odottavat innokkaita liikkujia puolestaan 1,4 kilometrin päässä.

K-Market Liipola on alueen oma lähikauppa, mutta myös isot marketit löytyvät läheltä – esimerkiksi Launeen Prismaan kulkee kävellen alle kymmenessä minuutissa. Monitoimitalo Onni on myös alueen helmi, josta löydät päiväkodin ja koulun lisäksi suun terveydenhuollon, liikuntasalin ja kirjaston.

Bussit kulkevat Kerinkallion alueelta vilkkaasti keskustaan, joten jos keskustan syke houkuttaa, hyppää bussin kyytiin!

3 km
keskustaan

Kaunis luonto

Palvelut lähellä

Hyvät kulkuyhteydet

Katso kartalta