Nyt on Kotoilijoiden aika!

Oletko sinäkin miettinyt, millaista olisi asua Lahden Taloilla? Täällä pääset kurkkaamaan asukkaidemme eli Kotoilijoiden elämään.

Kotoilijamme kertovat kuulumisiaan kodistaan ja elämästään. Luvassa on ihanan arkisia tarinoita lahtelaisten elämästä.

Joko tutustuit Jenniin?

Jenni on 28-vuotias sosionomiopiskelija, joka asustaa Lahden Talojen opiskelija-asunnossa yhdessä lemmikkikissojensa kanssa.  Aktiivisen arjen keskellä koti on Jennille paikka, jossa hän voi rauhoittua, ja olla täysin oma itsensä.
Joko tutustuit Ristoon?

Risto on asunut Lahden Taloilla 10 vuoden ajan. Liikunta, perhe ja koti ovat lähellä sydäntä, ja kodin merkitys on Ristolle suuri. Ristolle koti on paikka, jossa voi rentoutua vaikkapa ruoanlaiton ja saunomisen merkeissä.
Lue kotoilijoiden kuulumisia blogista

Me olemme Lahden Talojen Kotoilijat

Jenni

Jenni on 28-vuotias sosionomiopiskelija, joka asustaa Lahden Talojen opiskelija-asunnossa.  Jennille koti on rauhoittumisen paikka, jossa voi olla täysin oma itsensä.

Katso Jennin esittelyvideo tästä.

Risto

Risto on asunut Lahden Taloilla 10 vuoden ajan. Risto on aktiivinen kuntoliikkuja, mutta nauttii myös kotona olosta ja rentoutumisesta.

Katso video ja käy peremmälle Riston kotiin.

Sinä?

Voit olla nuori tai vähän varttuneempi, aktiivinen harrastaja tai rauhallisempi kotihiiri.

Jos rakastat kotiasi, olet positiivinen persoona ja haluat kertoa pieniä paloja elämästäsi Lahden Talojen kanavissa, voit olla etsimämme tyyppi!

Hae mukaan kotoilijaksi!

Seuraa meitä somessa / jaa omia kuvia
#lahdentalotkotoilee

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Olemme mukana Asuminen & Talous -minimessuilla Trion palvelutorilla. Tervetuloa tapaamaan meitä!
Kupliva Kotoilijamme Jenni asuu opiskelijakodissaan keskellä Mukkulan kiehtovia kulmia. Kotiovelta pääsee muutamalla askeleella niin kampusalueen vilinään kuin kartanoalueen rauhoittaviin puistomaisemiin. 🌳

Lue blogista, millaista on arki opiskelijatalossa ja mitkä ovat Jennin mielestä Mukkulan mukavimmat postikorttimaisemat!

www.lahdentalot.fi/kotoilijamme-kertoo-koti-kivenheiton-paassa-kampukselta
Yhteiskäyttöautomme on jatkossa valmiina ajoon keskustassa. 

Asukkaanamme tai LAB:n tai LUT:n opiskelijana ajat helppoja, ekologisia ja ennen kaikkea edullisia kilometrejä täyssähköisellä yhteiskäyttöautollamme. 

Lue täältä, miten saat auton käyttöösi www.lahdentalot.fi/auto
Risto, kotoilijamme, on asunut Lahden Taloilla jo kymmenen vuoden ajan. Ristolle kodin merkitys on suuri, ja kertookin kodin olevan hänelle kuin turvasatama, johon voi aina tulla. ❤️

Lue Riston blogi kodin merkityksestä ja tärkeydestä verkkosivuiltamme! 🤩

https://lahdentalot.fi/kotoilijamme-kertoo-koti-on-minulle-turvasatama/ 

#lahti #lahdentalot #kotoilijat #uusiblogi
Kesätyöntekijät tulivat Lahden Taloille! 🤩

Lahden Taloilla kesäkuu on startattu iloisissa merkeissä, kun kaikki loputkin kesätyöntekijät ovat saapuneet taloon. Kesätyöntekijät perehtyvät paraikaa lahdentalolaisten työtehtäviin asuntojen vuokrauksessa, vuokravalvonnassa, ylläpidon sekä laskennan tiimeissä. 

Lue lisää Lahden Talojen kattavasta perehdytyksestä työtehtäviin, ja tutustu uusiin kesätyöntekijöihin: https://lahdentalot.fi/kesatyontekijat-tulivat-lahden-taloille-meilla-kesaduunikokemuksesta-halutaan-tehda-mahdollisimman-hyva/ 

#lahdentalot #kesätyöntekijät #lahti
Kesätervehdys! Ennen kuin laskeudut juhannuksen viettoon, lukaisehan tästä tuore uutiskirjeemme ja nappaa kesäfiilistä päästä varpaisiin. 😊

⬇️
https://lahdentalotoy.createsend1.com/t/ViewEmail/t/FA0D810BAE32697F2540EF23F30FEDED

Me lahdentalolaiset toivotamme Sinulle ihanaa juhannusta sekä kauniin kodikasta kesää!

#lahdentalot #lahti #ihanaakesää
Haluaisitko oppia lisää kierrätyksestä? Lue blogista kotoilijamme Ainon vinkit ja ohjeet kierrätykseen: lahdentalot.fi/kotoilijamme-kertoo-jatteiden-lajittelu-on-helppo-ymparistoteko

#kotoilija #lahdentalotkotoilee #lahdentalot #kierrätys
Haluamme olla mukana turvaamassa luonnon monimuotoisuutta - siksipä tarjoamme tänäkin kesänä kuuden pesän verran koteja myös mehiläisille 🐝

#lahdenkotiin #WorldBeeDay
Launeella käy kova kuhina, sillä Keskuspuistossa on mielettömät puitteet harrastaa kaikenlaista kivaa: parkouria, skeittausta, padelia, minigolfia ja ulkokuntosalin punttitreeniä. 🛹🏌🏻🏋🏻

Keskuspuistossa pääsee pelaamaan myös sekä jalkapalloa että koripalloa ja löytyypä alueelta niin keila- kuin jäähallikin! Perhepuisto on lapsiperheiden unelma, jonne tullaan retkelle kauempaakin. 

Löytyisikö sinulle täältä uusi koti? Lue lisää Launeen asuinalueen mahdollisuuksista: https://lahdentalot.fi/laune/

#lahdentalot #laune #lahti
KOHTA ON KESÄ! ☀️

Möysän asuinalueella kesäelämänkin viettäminen on mutkatonta, kun naapurissa on yksi Lahden parhaimmista uimarannoista. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja keskustan palvelut vain noin kahden kilometrin päässä.

Löytyisikö sinulle täältä uusi koti? Lue lisää mutkattomasta Möysästä: https://lahdentalot.fi/moysa/

#lahdentalot #moysa #lahti
Lataa lisää

Kotoilijoilta kuulet, millaista
on asua Lahden Taloilla.