Kohde ikoni

Saimaankatu 29 A ja B, Paavola

Lahden keskustaan Saimaankadulle rakennetaan kaksi uutta seitsemänkerroksista kerrostaloa, joissa on yhteensä 110 asuntoa.

Asukasvalinnat molempiin Saimaankadun taloihin on tehty – lämmin kiitos hakijoille.

Saimaankatu 29
Saimaankatu 29

Uusin taloihin tulee keskusta-asumisen luksusta

Kerrostaloissa on ylimmässä kerroksessa saunaosasto laajalla näköalaterassilla ja piha-alueet ovat viihtyisiä ja turvallisia. Kaksikerroksinen pysäköintihalli sijoittuu osin maan alle ja hallin kattotaso maisemoidaan viheristutuksilla.

Molemmissa taloissa käytetään laadukkaita sisämateriaaleja. Asuinhuoneistoissa on vinyylilankkulattiat ja lattialämmitys kylpyhuoneessa. Keittiöiden varustetasoon kuuluvat laminaattitasot, induktioliesi ja astianpesukone. Asuinnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet ja kesäaikaan tarvittava viilennyss keskitetyn tuloilman kautta. Rakennuksessa on myös sisäantennijärjestelmä matkapuhelinverkon kuuluvuuden varmistamiseksi sekä yhteisinä tiloina talosauna, monitoimitila, pesula ja kuivaushuoneet. Viihtyisät yhteiset tilat ja toimivat piha-alueet lisäävät asukastyytyväisyyttä ja tukevat yhteisöllisyyttä.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
Syksyllä/loppuvuodesta 2020
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
Sisältyy vuokraan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Talo on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.

Rakentaminen jatkaa Lahden Talojen ympäristöystävällistä ja energiatehokasta linjaa. Uudiskohteiden energialuokka on A, ja kerrostalot ovat lähes nollaenergiataloja. Talon katolle asennetaan aurinkopaneelit, joista saatava sähkö käytetään viilennyksen, valaistuksen ja talotekniikan ylläpitoon. Mittava kiinteistönhallintajärjestelmä takaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen elinkaari- ja energiakustannusten hallinnan.

Sininen aikataulu ikoni
Uudisrakennusprojekti valmistuu loppuvuodesta 2020.
7 kerrosta
110 ihanaa kotia