Kohde ikoni

Svinhufvudinkatu 11, Kartano

Svinhufvudinkadulle valmistui ensimmäinen puukerrostalomme loppuvuonna 2022. Näiden opiskelijakotien sijainti on ihanteellinen aivan keskustan, Lahden keskustakampuksen ja Vesijärven välittömässä läheisyydessä. Lahden kampukselle pyöräilet rantateitä pitkin hieman reilussa kymmenessä minuutissa. Kodeissa on panostettu laadukkaisiin, kestäviin ja ajattomiin materiaaleihin. Talossa on myös monitoimitilat, jotka mahdollistavat asukkaiden kohtaamisia ja yhteistä tekemistä.

 

Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon keittiö-olohuone näkymä. Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon kylpyhuonenäkymä. Kylpyhuoneessa suihku ja vaaleat laatat.
Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon keittiö-olohuone näkymä. Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon kylpyhuonenäkymä. Kylpyhuoneessa suihku ja vaaleat laatat.

Mukavampaa ja ekologisempaa opiskelija-asumista Svinhufvudinkadulla

Haluamme vahvasti edistää myös hiilineutraalia ja energiatehokasta asumista. Puurakentaminen hillitsee ilmastonmuutosta, sillä puu on hiilinielu, joka pudottaa rakennuksen elinkaaren aikaisia hiilidioksidipäästöjä. Svinhufvudinkadulla on aurinkopaneelivoimalat, joiden tuottamaa sähköä hyödynnetään muun muassa rakennuksen viilentämisessä. Lisäksi piha-alueilla, yhteistiloissa ja asuntojen kiinteissä valaisimissa käytetään energiatehokkaita led-valoja. Lahden Talojen kaikki uudiskohteet ovat A-energialuokkaa.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
Lokakuu 2022
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
25 M sisältyy hintaan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita!
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Talo on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.
Sininen aikataulu ikoni
Uusia upeita koteja huippusijainnilla opiskelijoille
5 kerrosta
55 ihanaa kotia