Kohde ikoni

Svinhufvudinkatu 11, Kartano

Svinhufvudinkadulle nousee ensimmäinen puukerrostalomme loppuvuonna 2022. Uskomme, että näistä uusista ja upeista opiskelija-asunnoista löytyy monelle unelmakoti opiskelujen ajaksi. Koteja pääset hakemaan syksyllä 2022.

Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon keittiö-olohuone näkymä. Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon kylpyhuonenäkymä. Kylpyhuoneessa suihku ja vaaleat laatat.
Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon keittiö-olohuone näkymä. Svinhufvudinkadun opiskelija-asunnon kylpyhuonenäkymä. Kylpyhuoneessa suihku ja vaaleat laatat.

Mukavampaa ja ekologisempaa opiskelija-asumista Svinhufvudinkadulla

Näiden opiskelijakotien sijainti on ihanteellinen aivan keskustan ja Vesijärven välittömässä läheisyydessä. Lahden Campukselle pyöräilet rantateitä pitkin hieman reilussa kymmenessä minuutissa. Kodeissamme panostamme laadukkaisiin, kestäviin ja ajattomiin materiaaleihin. Taloon tulee myös monitoimitilat, jotka mahdollistavat asukkaiden kohtaamisia ja yhteistä tekemistä.

Haluamme vahvasti edistää myös hiilineutraalia ja energiatehokasta asumista. Puurakentaminen hillitsee ilmastonmuutosta, sillä puu on hiilinielu, joka pudottaa rakennuksen elinkaaren aikaisia hiilidioksidipäästöjä. Uudiskohteisiimme rakennetaan aurinkopaneelivoimalat, joiden tuottamaa sähköä hyödynnetään muun muassa rakennuksen viilentämisessä. Lisäksi piha-alueilla, yhteistiloissa ja asuntojen kiinteissä valaisimissa käytetään energiatehokkaita led-valoja. Lahden Talojen kaikki uudiskohteet ovat A-energialuokkaa.

Talon tiedot

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Valmistuminen
Syksy 2022
Energialuokka
A
Hissi
Kyllä
Laajakaista
25 M sisältyy hintaan
Lemmikit
Lemmikit ovat tervetulleita!
Muut tiedot
Vakuus asunnoissamme on pääsääntöisesti 0 €. Talo on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.
Sininen aikataulu ikoni
Uusia upeita koteja huippusijainnilla opiskelijoille
5 kerrosta
55 ihanaa kotia