Irtisanomislomake

Vuokra-asunnon irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomis­aika on yksi täysi kalenterikuukausi. Muistathan irtisanoa vuokrasopimuksesi tarpeeksi ajoissa eli jo välittömästi, kun muutto uuteen asuntoon on tiedossa. Irtisanomisen voit tehdä täyttämällä sähköisen irtisanomislomakkeen tai käymällä toimistossamme. Irtisanomista ei voida tehdä puhelimitse.

Irtisanomisen jälkeen lähetämme sinulle poismuutto-ohjeet sähköpostitse. Luethan ne huolellisesti. Käymme tekemässä huoneistotarkastuksen irtisanomisen jälkeen muutaman päivän sisään ma- pe 8.00-18.00 välisenä aikana. Huoneistotarkastuksen tarkempi ajankohta selviää poismuutto-ohjeista.

Irtisanomislomakkeelle pääset tästä

Huomioithan, että lomakkeen tietojen (suku- ja etunimi ja henkilötunnus) pitää täsmätä vuokrasopimuksen henkilötietoihin.

Jos et pääse lähettämään  irtisanomislomaketta, lähetä irtisanominen meille sähköpostilla asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi.
Kirjoitathan viestiin irtisanottavan huoneiston osoitteen, nimesi, puhelinnumerosi, vuokrasopimuksen päättymispäivän ja tulevan osoitteesi.

Tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Lahden Talojen asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Lahden Talot logo valkoinen