Irtisanomislomake

Mietitkö muuttamista kodistasi? Täältä näet ohjeet asuntosi irtisanomiseen ja pääset täyttämään irtisanomislomakkeen.

Muistathan irtisanoa vuokrasopimuksesi tarpeeksi ajoissa eli jo välittömästi, kun muutto uuteen asuntoon on tiedossa. Asunnon irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomis­aika on yksi täysi kalenterikuukausi. Irtisanomisen voit tehdä täyttämällä sähköisen irtisanomislomakkeen tai käymällä palvelutorilla Kauppakeskus Triossa. Irtisanomista ei voida tehdä puhelimitse.

Irtisanomisen jälkeen lähetämme sinulle poismuutto-ohjeet sähköpostitse. Luethan ne huolellisesti. Käymme tekemässä huoneistotarkastuksen irtisanomisen jälkeen muutaman päivän sisään ma- pe 8.00-18.00 välisenä aikana. Huoneistotarkastuksen tarkempi ajankohta selviää poismuutto-ohjeista.

Irtisanomislomakkeelle pääset tästä

Huomioithan, että lomakkeen tietojen (suku- ja etunimi ja henkilötunnus) pitää täsmätä vuokrasopimuksen henkilötietoihin.

Jos et pääse lähettämään irtisanomislomaketta, lähetä irtisanominen meille sähköpostilla asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi.
Kirjoitathan viestiin irtisanottavan huoneiston osoitteen, nimesi, puhelinnumerosi, vuokrasopimuksen päättymispäivän ja tulevan osoitteesi.

Autamme sinua mielellämme myös uuden, sinulle sopivamman kodin löytämisessä. Voit tutustua vapaisiin asuntoihimme tästä ja siirtyä asuntohakemukseen tästä linkistä.

Asumisviihtyvyytesi on meille ensisijaisen tärkeää. Valitettavasti toisinaan naapurin asuminen saattaa aiheuttaa häiriötä. Näissä tapauksissa pyydämme, että olette yhteydessä meihin mahdollisimman pian täyttämällä häiriöilmoituksen täältä, jotta voimme varmistaa naapurirauhan säilymisen.

 

Tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Lahden Talojen asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.