Omaa rauhaa ja monipuolisia aktiviteetteja

Jalkarannassa asukkaita hemmotellaan upeilla Vesijärven rantamaisemilla, ulkoilureiteillä ja aktiviteeteilla. Keskustaankin kipaisee hetkessä ja hurauttaa näppärästi bussin kyydissä. Tällä rauhallisella alueella viihtyvät taatusti niin lapsiperheet kuin pariskunnatkin, sillä Jalkaranta tarjoaa kivaa tekemisestä kaikenlaisille asujille.

”Ulkoilureittejä pitkin pääsee mutkittelemaan Salpausselän harjulta aina Messilän laskettelurinteiden ja golfväylien kautta Hollolaan saakka”

Aktiivisen asujan paratiisi Jalkaranta toivottaa tervetulleeksi kaiken tasoiset kuntoilijat ja harrastajat! Jalkarannasta löytyy mahtavan monipuolisia ulkoilureittejä, joilla pääsee mutkittelemaan pitkin Salpausselän latuja tai Vesijärven rantaviivaa pitkin Messilän laskettelurinteiden ja golfväylien ohi Hollolaan saakka. Tapanilan hiihtomajalla voi pysähtyä paistamaan eväsmakkarat tai kesällä pistäytyä Myllysaareen kesäravintola Kommodorin herkuille.

Myllysaaren ja Kankolan uimarannat kutsuvat polskimaan ja matkalla voi vaikka stopata pelaamaan pari erää tennistä Kankolan kentillä. Noin kolmen kilometrin päässä Jalkarannasta löytyy myös useampi uimahalli sekä Salpausselän juurella sijaitseva urheilukeskus, jossa pääsee oman kuntoilun ohella viihtymään niin jääkiekon, yleisurheilun kuin maastohiihdonkin huippu-urheilutapahtumissa.

Jalkarannasta löytyy koulujen ja päiväkotien ohella myös oma kirjasto, neuvola, hammashoitola ja lähipizzeria. Ruokaostokset hoituvat näppärästi S-marketissa ja kävelymatkan päässä odottavat myös Lahden keskustan monipuoliset palvelut. Hyvien kevyenliikenteen väylien ja bussiyhteyksiensä vuoksi Jalkarannassa palvelut ovat aina käden ulottuvilla.

Lapsiperheille Jalkarannasta löytyy monia kivoja leikkipuistoja ja aktiviteetteja, kuten läheinen Trampoliinipuisto ja Kankolanpuiston leikkialue koripallotelineineen ja kuntoilulaitteineen. Jalkarannan metsiköissä lasten leikit heräävät kuin itsestään eloon ja pulkkamäet tarjoavat vauhtia isompienkin leikkiin.

KATSO JALKARANNAN KOTIMME

5 km
keskustaan

Useita uimarantoja

Hyvät kulkuyhteydet

Monipuoliset ulkoilumaastot

Katso kartalta