Naapurissa Lahden paras uimaranta!

Möysän yksi kauneimmista paikoista on Möysän uimaranta, jonka lahtelaiset ovat usein äänestäneet Lahden parhaimmaksi biitsiksi. Perheystävällisellä rannalla on ihana nauttia auringosta ja Joutjärven liplattavan puhtaasta vedestä pientenkin lasten kanssa. Pakkaa mukaan myös makkarat, sillä rannalla on kiva grillipaikka!

"Hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien Möysä on mainio vaihtoehto myös kaikille heille, jotka haluavat asua lähellä keskustan monipuolisia palveluita. "

Liikunnannälkäisille Möysästä löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Rannan lentopallokentällä on mukava pelata peli jos toinenkin. Melontanaisia- ja miehiä palvelee Melontaseura Vesisamoilijoiden Vellamo Melontastadion ja kilometrin mittainen melontarata. Seura tarjoaa myös lapsille ja nuorille ohjattua melontaa. Talvisaikaan Möysän rannassa on avantouintipaikka ja pulkkamäki. Möysästä löytyy lisäksi Kuntostudio Fiilis, jossa on sekä kuntosali- että ryhmäliikuntamahdollisuus. Möysän Nuoriseura ry opettaa tanssia niin lapsille, nuorille ja aikuisillekin – aloittelijoista kilparyhmiin.

Möysäläiset asioivat Möysän pienessä ostoskeskuksessa, josta löytyy muun muassa K-Market Möysä ja Möysän Uusi Apteekki ja kukkakauppa Ruolan Kukka. Keskustan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä.

Möysän koulua käyvät 1−5-luokkalaiset. Lähin päiväkoti on Paavolassa, Mutkakadulla. Möysän nuorisotila tarjoaa nuorille monipuolisen vapaa-ajanviettopaikan, jossa voi muun muassa pelailla konsolipelejä tai kahvitella rennosti kavereiden kanssa.

Alue sopii erityisen hyvin pikkulapsiperheille tai perheille, joilla on teini-ikäisiä lapsia. Hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien Möysä on mainio vaihtoehto myös kaikille heille, jotka haluavat asua lähellä keskustan monipuolisia palveluita.

KATSO MÖYSÄN KOTIMME

2 km
keskustaan

Uimaranta lähellä

4 Leikkipuistoa

Hyvät harrastusmahdollisuudet

Katso kartalta