Jälleenvuokraus

jälleenvuokraus

Huoneen/Huoneiston jälleenvuokraus on mahdollista ainoastaan luvallamme. Asuntojamme on mahdollista jälleenvuokrata tilapäisesti vain, jos vuokralainen työn, opiskelun, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi, joutuu asumaan tilapäisesti toisella paikkakunnalla.

Huomioithan, että meillä ei ole vuokrasuhdetta jälleenvuokralaiseen, joten hoidamme vuokrasopimukseen liittyviä asioita ainoastaan alkuperäisen vuokralaisen kanssa. Alkuperäinen vuokralainen on myös vastuussa sopimuksemme mukaisesti vuokrista sekä mahdollisista vahingoista ja häiriöistä.

Tärkeää on muistaa, että asunnosta saa periä enintään vain sen verran vuokraa, mitä itse maksat. Hyötymielessä tehty vuokraus ei ole sallittu.

Jos harkitset jälleenvuokrausta, täytäthän linkin takana olevan jälleenvuokrasopimuksen ja toimitat sen meille hyväksyttäväksi osoitteella asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi. Luethan tarkkaan myös sopimusehdot jälleenvuokraukselle.

———

The apartment may only be subleased with permission from Lahden Talot. Subleasing of the apartment is possible on a temporary basis only, when the tenant have to move elsewhere temporarily because of work, studies, illness or for some other, similar reason.

We have no lease agreement with the subtenant and it is therefore unable to deal with matters related to the rental agreement with the subtenant. The sublessor is responsible for rent payments and any disturbances to Lahden Talot.

The amount of rent the sublessor charges the subtenant may not exceed the sum paid by the sublessor in rent. Subleasing the apartment for profit is not permitted.

The sublessor must sign a written sublease agreementt with the subtenant, a copy of which must be delivered to Lahden Talot asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi .