Laajakaista- ja kaapeli-tv palvelut

Asuntoosi kuuluu Elisan netti

Asuntoosi kuuluu netti, jonka voit tilata käyttöösi Elisalta. Perusnopeus 25M sisältyy vuokraasi. Voit myös valita oman taloutesi tarpeisiin vielä nopeamman huippuedullisen yhteyden. Tilaa vaihtoehto, joka toimii koko perheelle – surffaamiseen, etätyöhön, pelaamiseen ja suoratoistopalveluiden katsomiseen.

Tilaa netti alla olevan linkin kautta, Elisan myymälästä tai myyntipalvelusta.

Tilaa netti helposti

  1. Osoitteesta elisa.fi/netti täyttämällä kotiosoitteesi.
  2. Valitse vuokraan sisältyvä perusnopeus tai vielä nopeampi vaihtoehto. Hinnoittelun näet tilatessasi ja lomake auttaa sopivan nopeuden valinnassa taloutesi käyttötarpeisiin.
  3. Valitse tarvittaessa ehdotettu reititin*. Yhteys toimii langattomasti koko kodissasi parhaiten tällä reitittimellä.

* Voit käyttää myös omaa modeemia tai reititintä, mikäli se tukee sinun talossasi käytettävää yhteystekniikkaa. Huomioi, että joissain taloissa on ethernet-pistokkeet ja tällöin yhteyden saa yhteen tietokoneeseen johdolla pistokkeesta. Langattomaan käyttöön tarvitset silloinkin modeemin tai reitittimen. Modeemi tai reititin ei sisälly maksuttomaan nettipakettiin.

Nettiyhteyden käyttöönoton ohjeet löydät täältä.

Elisan myyjät auttavat sinua myös mielellään tilauksen tekemisessä

Ota yhteys myymälään elisa.fi/myymalat tai myyntipalveluun 0800 98323 (maksuton kotimaan liittymistä, ma-pe klo 8-19 ja la klo 9-16.30).

Jos käytössäsi on jo Elisan nettiyhteys, voit muuttaa yhteytesi Lahden Talojen sopimuksen mukaiseksi osoitteessa omaelisa.fi tai Elisan myyntipalvelussa.

Käytössäsi on myös Elisa Kaapeli-TV

Asunnossasi on myös Elisa Kaapeli-TV, joka on käytössäsi automaattisesti. Tarvitset television katseluun kaapeliverkon DVB-C-mallin digiboksin ja/tai television. Lisätietoa Elisa Kaapeli-TV -palvelusta elisa.fi/kaapeli-tv/

Saat kanavat näkyviin palauttamalla tehdasasetukset ja hakemalla kanavat.

Elisa Viihde Premiumilla katsot, tallennat ja vuokraat ohjelmia sekä tilaat suoratoistopalveluja. Lisätietoja osoitteesta elisa.fi/viihde. Tilaamalla Elisa Viihde Premiumin saat nopean netin etuhinnasta vielä lisäalennusta.