Vuokrasopimuksen irtisanominen

Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomis­aika on yksi täysi kalenterikuukausi. Muistathan irtisanoa vuokrasopimuksesi tarpeeksi ajoissa, siinä vaiheessa kun muutto uuteen asuntoon on tiedossa. Irtisanomisen voit tehdä täyttämällä sähköisen irtisanomislomakkeen tai käymällä toimistossamme. Irtisanomista ei voida tehdä puhelimitse.

Huomioithan, että lomakkeen tietojen (suku- ja etunimi ja henkilötunnus) pitää täsmätä vuokrasopimuksen henkilötietoihin.

Jos et pääse lähettämään irtisanomislomaketta, lähetä irtisanominen meille sähköpostilla asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi. Kirjoitathan viestiin irtisanottavan huoneiston osoitteen, nimesi, puhelinnumerosi, vuokrasopimuksen päättymispäivän ja tulevan osoitteesi.

Opiskelija-asunnon irtisanominen

Myös opiskelija-asunto irtisanotaan lomakkeella. Opiskelijatalomme ovat pääsääntöisesti opiskelijoille tarkoitettuja ja opiskelija asumisoikeus tarkastetaan vuosittain. Opiskelun kriteerinä on tutkintoon tähtäävä koulutus, josta tulee toimittaa todistus vuokranantajalle.

Mikäli asukkaalla ei ole voimassa olevaa opiskelutodistusta, vuokranantajalla on oikeus irtisanoa vuokrasopimus.

Myös Lahden Taloilla on irtisanomisoikeus

Myös Lahden Taloilla on oikeus purkaa vuokrasopimus ilman irtisanomisaikaa, mikäli vuokralainen laiminlyö asumiseen liittyviä velvoitteita.

Lue lisää täältä.