Kiinteistöhuolto- ja siivoustyötä palkittiin

Lahden Talot seuraa kiinteistöhuollon ja siivoustyön laatua kiinteistöllä tehtävin tarkastuksin. Asukkaiden mielipiteen yhtiö selvittää puolestaan vuosittain tehtävällä asukastyytyväisyyskyselyllä. Säännöllisesti tehtyjen laatumittausten mukaan kiinteistöhuollon ja -siivouksen laatua on saatua nostettua. Lisäksi asukastyytyväisyystutkimuksissa siivouspalvelu sai mittaushistorian parhaat pisteet.

Lahden Talot palkitsi äskettäin perinteisessä kiinteistöpäivässä Ravintola Voitossa parhaiten ansioituneet tekijät.

Korkeimmat pisteet aluehuoltomiesten laatupisteytyksessä menivät Alltime Oy:n Timo Lehtiselle. Toiseksi tuli Nastolan Putki- ja Kiinteistöpalvelu Oy:n Hannu Lindström ja kolmanneksi RTK-Palvelu Oy:n Tuomo Hakatie. Kärkikolmikon väliset piste-erot olivat selvät, joskaan eivät kovin suuret.

Kiinteistönhuoltoyhtiöiden välisen kilpailun voitti Nastolan Putki- ja Kiinteistöpalvelu Oy.

Siivoojien laatupisteytyksessä korkeimmat pisteet sai Lassila & Tikanoja Oyj:n Riitta Heikkilä. Myös toiseksi tullut siivoustyöntekijä Maarit Sievinen on Lassila & Tikanoja Oyj:ltä. Kolmanneksi tullut Elina Kallio työskentelee Palmia Oy:llä. Siivoustyöntekijöiden väliset piste-erot eivät myöskään olleet kovin suuret.

Vuoden 2018 siivouspalveluyritys -kilpailun voitti Palmia Oy.

Isännöintipäällikkö Matti Koskinen toteaa, että sopimusten mukainen työn laatu yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun on Lahden Taloille erityisen tärkeää ja olemmekin iloisia, että olemme näissä tavoitteissa jälleen edenneet.

Aluehuoltomiehet palkintokahvilla. Vasemmalta oikealle Alltime Oy:n Jyri Laine, Aaro Ollikainen, Timo Lehtinen,
Ville Komulainen (selin) ja Juha Turkki.

Tiedotteet