Poikkeusoloista huolimatta kiinteistönhoidon ammattilaiset ovat työskennelleet palkitsemisen arvoisesti

Lahden Talot työllistää käyttämiensä palveluntuottajien yrityksistä 33 kiinteistönhuollon ja 19 siivouksen työntekijää. Heillä kaikilla on keskeinen ja merkittävä rooli Lahden Talojen kiinteistöjen hoidossa ja hyvän asukaskokemuksen tekijöinä. Lahden Talot palkitsee vuosittain laatujärjestelmänsä pisteytyksessä parhaiten menestyneet kiinteistönhoidon työntekijät.

Lahden Talot seuraa ja pisteyttää aktiivisesti kiinteistöjensä huolto- ja siivoustyönlaatua erilaisilla tarkastuksilla ja asiakastyytyväisyyskyselyillä. Seuranta on osa Lahden Talojen laadunvalvonnan järjestelmää. Vuodesta 2008 lähtien Lahden Talot on palkinnut vuosittaisessa kisassa parhaiten pisteitä saaneet kiinteistönhuollon ja siivoustyön ammattilaiset. − Erityisesti tänä vuonna ammattilaiset ovat palkintonsa ansainneet, sillä voittajat – niin kuin muutkin siivouksen ja kiinteistönhuollon työntekijät – hoitavat Lahden Talojen kiinteistöjä turvallisesti ja laadukkaasti myös koronapandemian aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta. Ei etänä, vaan auttamalla asiakkaita paikan päällä, hoitamalla ja huoltamalla kiinteistöjä − siellä missä tarvitaan, sanoo Lahden Talojen isännöintipäällikkö Matti Koskinen.

Huoltomies sai historian korkeimmat pisteet

Lahden Talojen aluehuoltomiesten laatupisteytyksessä historian parhaat pisteet sai jo toista kertaa peräkkäin huoltomies Timo Lehtinen yrityksestä Alltime Oy. Toisena palkittiin Ari Murto (Palmia Oy) ja kolmantena Aaro Ollikainen (Alltime Oy).  Lahden Talot palkitsi myös käyttämiensä kiinteistönhuoltoyhtiöiden joukosta parhaat pisteet saaneen yhtiön. Tänä vuonna voiton vei Alltime Oy. − Kaikkien huoltomiestemme työ on meille tärkeää ja arvokasta. On hienoa, että saamme palkita omassa työssä erityisen hyvin onnistuneet ammattilaiset, sanoo Lahden Talojen talotekniikan asiantuntija Eero Kumpulainen.

Siivoojien laatupisteytyksessä korkeimmat pisteet saivat Reelika Erimäe ja Maris Ainsar, jotka tekevät siivousta parityönä. Toiseksi tuli Petteri Väkeväinen ja kolmanneksi Miia Lehtinen. Kaikki Lahden Talojen siivoojat ovat tällä hetkellä Lassila & Tikanoja Oy:n palveluksessa. − Arvostamme kiinteistönhuollon ja siivouksen työntekijöitä valtavasti. Parhaat palkitsemalla saamme vietyä arvostustamme vielä vähän enemmän näkyväksi ja konkreettiseksi, sanoo Lahden Talojen kiinteistötarkastaja Satu Airos.

Yleensä palkinnot on jaettu vuosittain pidettävässä Lahden Talojen järjestämässä Kiinteistöpäivässä, mutta tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidettiin poikkeustoimien vuoksi ensimmäistä kertaa etänä Microsoft Teamsin kautta 24.4.2020. Etäyhteyden päässä oli yhteensä 30 kiinteistönhuollon ja siivouksen työntekijää sekä Lahden Talojen työntekijöitä. − Palkitsemistilaisuus onnistui hyvin ja voittaneiden työntekijöiden hurraa-huudot kuuluivat loistavasti etänäkin, Kumpulainen iloitsee.

Tiedotteet