Lahden Talot on myynyt kiinteistöjä Mukkulasta ja Keski-Lahdesta

Lahden Talot on myynyt kiinteistöjä Mukkulasta sekä Keski-Lahdesta, osoitteista Ritaniemenkatu 10 ja Vesijärvenkatu 36. Kiinteistöjen uudet omistajat ovat Innovest Kiinteistöt Oy ja Nordic Business Investments Oy. Omistus siirtyy 31.1.2020.

Ritaniemenkatu 10 koostuu kolmesta talosta, jotka ovat valmistuneet vuosina 1970, 1980 ja 1981. Kohteessa on 154 huoneistoa ja ne ovat opiskelija-asumiskäytössä. Vesijärvenkatu 36 on valmistunut vuonna 1958. Kerrostalossa on 45 asuntoa ja kahdeksan liikehuoneistoa.

Kiinteistöjen myyminen on osa Lahden Talojen uudistusohjelmaa, jossa kiinteistökantaa kehitetään suunnitelmallisesti myymällä kiinteistöjä, perusparantamalla nykyisiä kiinteistöjä ja rakentamalla uutta.

– Olemme tyytyväisiä, että myyntiprosessi sujui jouhevasti ja että kiinteistöt ovat saaneet hyvän uuden omistajatahon, toteaa Lahden Talojen toimitusjohtaja Jukka Anttonen.

– Vuokrasopimukset siirtyvät meille ja asuminen tulee jatkumaan normaalisti, kertoo Innovest Kiinteistöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Hämäläinen.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Lahden Talojen neuvonantajana toimi Suomen Toimitila Oy.

Tiedotteet