Lahden Talojen asukashallitusvaali 2022 – Sähköinen äänestysmahdollisuus ensimmäistä kertaa

Lahden Asunnot Oy:n asukashallitus valitaan vaalilla. Uuden sähköisen äänestysmahdollisuuden toivotaan lisäävän asukkaiden äänestysaktiivisuutta.

Asukashallitukseen valitaan yhdeksän varsinaista ja viisi varajäsentä vaalilla. Vaali alkaa ennakkoäänestysjaksolla 7.–14.3., jolloin on mahdollista äänestää ensimmäisen kerran sähköisesti Lahden Talojen uuden palvelukanavan kautta. Äänestämässä voi käydä myös perinteisellä tavalla Kauppakeskus Trion Palvelutorilla, Lahden Talojen palvelupisteellä. Äänestysoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Lahden Asunnot Oy:n asukkailla. − Olemme panostaneet merkittävästi asukkaiden digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja toivomme, että sähköinen äänestysmahdollisuus innostaa asukkaitamme käyttämään aktiivisesti äänioikeuttaan, sanoo Lahden Talojen kiinteistömanageri Tia Koivunen.

Neljävuotisen toimintakauden aikana asukashallituksen tavoitteina on parantaa asukkaiden asumisviihtyvyyttä, yhteydenpitoa ja yhteisöllisyyttä, lisätä asukkaiden aktiivisuutta ja kiinnostusta omaan asumiseen sekä asuinympäristöön. Asukashallituksen tehtäviin kuuluvat myös asukastoimikuntien työn koordinointi ja yhtiön talousarvion perusteiden käsittely.

Vaalien ehdokkaiden tulee olla täysi-ikäisiä henkilöitä, ja heidän tulee asua ja olla kirjoilla Lahden Asunnot Oy:n kiinteistöissä. Asukashallituksen ehdokaslista julkaistaan perjantaina 25.2.2022 Lahden Talojen verkkosivuilla.

Tiedotteet