Lahden Talot myi kiinteistöjä Nastolan Rakokivestä

Lahden Talot on myynyt kiinteistöjä Nastolan Rakokivestä. Kohteet ovat Ratsutie 29, 31, 33 ja 35. Neljässä kerrostalossa on yhteensä 126 asuntoa ja alue on valmistunut vuonna 1973. Kiinteistön uudet omistajat ovat Royal House Oy, JHS-Kiinteistöt Oy ja Sibvest Oy, ja omistus siirtyy uusille omistajille 1.9.2019.

Kiinteistöjen myyminen on osa Lahden Talojen uudistusohjelmaa, jossa kiinteistökantaa kehitetään suunnitelmallisesti myymällä kiinteistöjä, perusparantamalla nykyisiä kiinteistöjä ja rakentamalla uutta.

– Olemme tehneet vahvaa rakenteellista kehittämistä Nastolan alueella. Samalla kun luovumme Ratsutien kohteista, Pulteritielle valmistui kesällä uusi asuinkerrostalo ja Vasaratiellä on rakenteilla kaksi uutta viisikerroksista A-energialuokan kerrostaloa. Tavoitteenamme on osaltamme pitää Nastolan alue elinvoimaisena aktiivisella kiinteistökehittämisellä sekä kannustaa alueen muitakin toimijoita kehittämään aluetta. Olemme myös tyytyväisiä, että Ratsutien kohteet ovat löytäneet hyvän uuden omistajatahon, toteaa Lahden Talojen toimitusjohtaja Jukka Anttonen.

– Kiinteistöt säilyvät edelleen vuokrakäytössä, ja nykyisten vuokralaisten ei tarvitse tuntea huolta omistajavaihdoksesta. Etsimme syyskuusta lähtien kiinteistöjen tyhjiin asuntoihin uusia vuokralaisia, kertoo JHS-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Henri Neuvonen.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Lahden Talojen neuvonantajana toimi Suomen Toimitila Oy.

Tiedotteet