Lahden Talojen yhteiskäyttöauto – Edullista liikkumista ympäristöä säästäen

Tuliterä Volkswagen ID.3 on Lahden Talojen uusi yhteiskäyttöauto, joka tarjoaa helpon, edullisen ja ympäristöä säästävän tavan liikkua.

Yhteiskäyttöauto on kaikkien Lahden Talojen asukkaiden sekä LABn ja LUTn opiskelijoiden varattavissa. − Meillä on vahva halu kehittää vuokra-asumisen palveluitamme. Yhteiskäyttöauto tarjoaa helpon, edullisen ja ekologisen tavan liikkua, sanoo Lahden Talojen markkinointipäällikkö Piia Jokiaho.

− Lahden Taloilla osallistumme aktiivisesti ilmastotalkoisiin. Yhteiskäyttöauto mahdollistaa sen, ettei kaikkien asukkaidemme tai opiskelijoiden tarvitse välttämättä ostaa omaa autoa, vaan sen voi vuokrata edullisesti ja helposti oman tarpeen mukaan, sanoo Lahden Talojen isännöintipäällikkö Matti Koskinen. Koskisen mukaan yhteiskäyttöautojen määrää voidaan lisätä, jos kysyntää on ja kokemukset ovat hyviä.

Sähkökäyttöisellä autolla voi ajaa täydellä latauksella huolettomasti noin 300 kilometriä. Auton käyttöön ei tarvita perinteisiä avaimia, vaan varaus ja käyttöönotto tapahtuvat matkapuhelimella (auto.lahdentalot.fi). Auto ja sen latauspiste sijaitsevat osoitteessa Laatikkotehtaankatu 5. Auton lataaminen on mahdollista myös muissa latauspisteissä. Auton käyttö on erittäin edullista, ja aloitusvaiheen hinta on 8 euroa / tunti tai 40 euroa vuorokausi. − Haluamme aidosti tarjota asukkaillemme hyviä ja kilpailukykyisiä etuja, Jokiaho sanoo.

Lahden Talot on varautunut sähköautoilun yleistymiseen, ja latauspistevarauksia löytyy Lahden Talojen uusista kohteista.

Näin yhteiskäyttöauton saa käyttöön.

Tiedotteet