Aloita uusi vuosi uudessa kodissa – katso parhaat vapaana olevat vuokrakotimme

Uusi vuosi, uusi koti? Jos kaipaat uusia maisemia, enemmän tilaa tai muuten vaan vaihtelua elämääsi, voisi olla sopiva hetki miettiä uutta kotia. Kokosimme Lahden tämän hetken kiinnostavimmat vapaat kotimme, joihin pääset muuttamaan, vaikka heti!

 

Laune, Vihantakatu 1 ja 2, 3h+k+p, 76 m²

Tämä koti kutsuu uusia asukkaita luokseen rauhallisella alueella mukavassa pienkerrostalossa. Vihantakadun kodit ovat erityisen sopivia lapsiperheille – kaksikerroksisten asuinrakennusten keskelle jäävällä sisäpihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille ja kadun toisella puolella peräti kaksi päiväkotia!

Tässä valoisassa ja kauniissa asunnossa on toimiva pohjaratkaisu. Erillinen vaatehuone tuo arkeen sujuvuutta ja parveke olohuoneen yhteydessä mukavaa lisätilaa. Tyylikäs vaaleasävyinen laminaattilattia kruunaa kokonaisuuden.

Vuokra sisältää veden, internetin ja pesutuvan käytön – lisäksi Lahden Talojen asukkailla on käytössä muitakin asumisen etuja, kuten yhteiskäyttöauto ja vuokravakuus 0 €.

Erinomaiset liikenneyhteydet helpottavat liikkumista – lähin bussipysäkki sijaitsee vain kivenheiton päässä. Launeen Prisma sekä muut alueen monipuoliset palvelut löytyvät alle kolmen kilometrin päästä. Alueen ehdoton helmi, Launeen perhepuisto, on lapsiperheiden paratiisi satulinnoineen ja liikennepuistoineen! Perhepuistossa vierähtää helposti koko päivä, sillä tutkailtavaa löytyy myös kauniilta arboretum-alueelta.

Launeen keskuspuisto on myös yksi Lahden parhaista harrastuspaikoista – keskuspuistosta löytyy muun muassa skeittiparkki, palloilu- ja padelkentät, keilahalli, minigolfrata sekä ulkokuntosali.

Vihantakadun talojen sisäpihalla on suojaisa leikkialue lapsille.

 

Vaaleasävyinen keittiö ja lattialaminaatti korostavat asunnon valoisuutta.
Iso olohuone voidaan sisustaa monella eri tavalla.

 

Ahtiala, Rouvasmanni, 3h+k+p, 67,5 m²

Ahtialan Rouvasmannissa uusia asukkaita odottelee kompakti kolmio, jonka pohjaratkaisu sopii hyvin etenkin perheille. Keittiöstä löytyvä astianpesukone helpottaa elämää ja vinyylilankkulattiat tuovat ripauksen luksusta. Kaksi mukavasti erillään toisistaan olevaa makuuhuonetta takaavat oman rauhan jokaiselle asukkaalle. Iso olohuone sekä parveke puolestaan kutsuvat viihtymään yhdessä.

Jos arvostat luontomaisemia, lenkkipolkuja ja muutaman sadan metrin päässä olevaa uimarantaa, on tämä asunto kuin luotu sinulle. Herrasmannin luontopolut ja Alasenjärven rantamaisemat tekevät alueesta lenkkeilijän paratiisin. Etenkin läheinen Herrasmannin uimaranta on luksusta, jota ei joka kodin lähistöltä löydy.

Vuokra sisältää internetin ja pesutuvan käytön, lisäksi tämän kodin vuokravakuus on 0 €. Lahden Talojen asukkailla on käytössään myös muita asumisen etuja, kuten sisustuspakki pientä pintaremonttia varten. Myös lemmikit ovat tähän kotiin tervetulleita.

Ahtialasta löytyy myös monia kivoja leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja unohtamatta. Siksi alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Julkinen liikenne kuljettaa asukkaita Ahtialaan jatkuvalla sykkeellä. Reilun viiden kilometrin matkan Lahden keskustasta Ahtialaan polkaisee nopeasti pyörällä tai huristelee bussilla.

Ahtialassa luonto on lähellä – Herrasmannin luontopoluille ja Alasenjärven rantamaisemiin kipaisee hetkessä.
Avaran olohuoneen voi sisustaa monella eri tavalla.
Keittiön pinnat ovat tyylikkäät ja ajattomat.

Keskusta, Aleksanterinkatu 29, 2h+k, 72,5 m²

Tällaisia koteja ei vapaudu joka päivä! Persoonallinen kulmahuoneisto aivan Lahden ydinkeskustassa odottaa uusia asukkaita. Erityisesti olohuoneen korkeat ikkunat puisine karmeineen sekä hauska ovaali-ikkuna tekevät asunnosta uniikin. Asunnossa on otettu kaikki ilo irti kulmahuoneistosta – kaareva kulmaikkunarivistö tuo ilmettä makuuhuoneeseen ja ikkunoista avautuvan näkymän ansiosta voi sukeltaa koska vain keskustaelämän sykkeeseen.

Tässä kolmannen kerroksen asunnossa on kauniit lautalattiat, jotka tuovat lämmintä tunnelmaa kotiin. Lisäksi asunnon paksut kiviseinät toimivat hyvänä äänieristyksenä. Vuokra sisältää veden, netin ja pesulan käytön ja tämän asunnon vuokravakuus on 0 €.

Lahden keskusta-alue on tiivis ja monipuolinen asuinympäristö kaupunkielämästä nauttiville. Kaikki tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla – mutta luontomaisemiinkin kipaisee kätevästi vaikkapa Kartanon alueen Lanupuistossa tai Teivaan sataman rantaviivassa.

Keskustassa kaikki tarvittava on lähellä, mutta jos kaipaat pidemmille retkille, voit Lahden Talojen asukkaana vuokrata käyttöösi täyssähköisen yhteiskäyttöauton. Keskustasta pääsee kätevästi hyppäämään myös bussin tai junan kyytiin ja hurauttamaan raiteita pitkin vaikkapa pääkaupunkiseudun hulinaan.

Aleksanterinkadun keskustakodissa pääsee nauttimaan kaupunkielämän sykkeestä.
Persoonalliset ikkunat tekevät tästä keskusta-asunnosta uniikin.
Valoa tulvii Aleksanterinkadun asuntoon suurista ikkunoista.

 

Asemantausta, Lautamiehenkatu 5-7, 2h+k, 65,5 m²

Asemantaustassa uusia asukkaita odottaa kaunis kaksio, jonka pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaista asumista! Tänne voit muuttaa yhdessä vaikkapa kaverisi kanssa, sillä isot erilliset makuuhuoneet takaavat oman rauhaisan sopukan jokaiselle asukkaalle.

Lämpöä tähän näppärään pohjakerroksen asuntoon tuovat laminaattilattiat. Lisäksi asunnossa on runsaasti kiinteää säilytystilaa ja erillinen wc. Vuokra sisältää veden, sähkön, netin ja pesulan käytön ja myös tässä asunnossa vuokravakuus on 0 €.

Asemantausta sijaitsee nimensä mukaisesti Lahden rautatieaseman takapihalla – kävelymatkan päässä sijaitsevalta matkakeskukselta pääsee näppärästi pendelöimään pidempiäkin matkoja. Asemantaustan vieressä sijaitsevan Launeen liikuntapuiston harrastuspaikat tarjoavat tekemistä joka lähtöön.

Keskuspuiston arboretumalue ja Sorsalampi ovat mukavia lenkkeilypaikkoja – vaikkapa karvaisen kaverin kanssa! Tähän Lautamiehenkadun kotiin ovat muuten tervetulleita myös lemmikit.

Lautamiehenkadun kodit sijaitsevat aivan matkakeskuksen ja Launeen keskuspuiston tuntumassa.
Tilavassa keittiössä mahtuu hyvin kokkailemaan.
Laminaattilattiat tuovat asuntoon lämpöä ja persoonaa.

Haluaisitko vielä nähdä lisää asuntovaihtoehtoja? Meillä Lahden Taloilla on yli 7 000 asuntoa, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva koti.  Tästä pääset myös tekemään testin, joka kertoo sinulle sopivimman asuinalueen!

Tutustu tästä kaikkiin kohteisiimme!

 

 

 

Uutiset