Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Meillä on ilo kertoa, että olemme avanneet uudet Lahden Talojen verkkosivut.

Otimme Lahden Talojen verkkosivujen suunnittelussa huomioon ennen kaikkea sivuston helppokäyttöisyyden, sillä halusimme tehdä sivuston selaamisesta sujuvaa ja mukavaa. Tavoitteenamme oli myös tehdä raikkaat ja modernin näköiset sivut, jotka ovat yhtenäiset uudistuneen brändimme kanssa.

Haluamme, että uusi sivustomme palvelee hyvin sekä nykyisiä että uusia asukkaitamme. Meille oli myös tärkeää, että sivusto toimii hyvin päätelaitteesta riippumatta. Uusilta sivuiltamme löydätkin tarvitsemasi tiedot entistä helpommin, vierailitpa sivuillamme sitten mobiililaitteella tai tietokoneelta käsin.

Tieto löytyy myös hakusanoilla

Asukkaan palveluista löydät kootusti hyvää asumiseen liittyvää tietoa. Uutta on se, että voit hakea tietoa myös hakusanoilla. Asunnon hakija voi puolestaan tutustua verkkosivuillamme vapaisiin asuntoihin ja lisätä niitä suoraan hakemukseensa. Vapaiden asuntojen tilanne muuttuu joskus nopeastikin, joten kaikki vapaat asunnot eivät aina ehdi sivustollemme reaaliajassa. Siksi itselleen sopivaa vuokra-asuntoa kannattaa hakea myös hakukriteereillä.

Toinen iso muutos sivustollamme koskee opiskelija-asuntojamme. Aikaisemmin ne löytyivät erilliseltä sivustolta, mutta uudistuksessa päätimme laittaa kaikki vuokra-asuntomme samalle sivustolle. Joten tervetuloa opiskelijatkin Lahden Talojen verkkosivuille! Asukasextranetiin pääset kuitenkin vielä kirjautumaan vanhaan tapaan täältä.

Voimmeko tehdä jotain paremmin?

Tästä meidän on nyt hyvä lähteä kehittämään sekä sivustoamme että sähköisiä palveluitamme eteenpäin. Joko sinä ehdit klikkailla sivustoamme läpi? Olemme tehneet suunnittelussa parhaamme, mutta kerro meille, jos voisimme tehdä jotain vielä paremmin. Voit antaa palautetta osoitteeseen: kyselyt@lahdentalot.fi.

Jatkossa julkaisemme sivustolla ajankohtaisten tiedotteiden lisäksi myös asumiseen liittyviä blogeja. Käy lukemassa ensimmäinen blogimme tästä.

Toivotamme asukkaillemme aurinkoista syksyä!

Kirjoittaja on Lahden Talojen markkinointipäällikkö Piia Jokiaho.

Uutiset