Uusi toimitusjohtajamme Sanna Karppinen iloitsee, kun saa tehdä töitä lahtelaisille

Kaupunkikuvan kehittäminen ja viihtyisän, turvallisen asumiskokemuksen mahdollistaminen ovat Karppiselle tärkeitä asioita, joihin hän aikoo keskittyä uudessa roolissaan Lahden Talojen toimitusjohtajana.

Kun Sanna Karppinen asteli lokakuun ensimmäisenä päivänä sisään Lahden Talojen toimistolle hän tiesi jo ennalta saapuvansa hyvin hoidettuun yhtiöön, joka tekee merkityksellistä työtä.
– Lahden Talot on merkittävä toimija alueella ja tiesin jo ennakkoon, että täällä tehdään tärkeää työtä lahtelaisille. Koti on meille kaikille tärkeä paikka ja siksi työ Lahden Taloilla tuntuukin erityisen merkitykselliseltä, Karppinen kertoo.

Heti ensimmäisinä päivinä Karppinen sai huomata, että mielikuva piti paikkansa. Silti Karppinen ilahtui entisestään huomatessaan, kuinka laajasti esimerkiksi vastuullisuus otetaan huomioon kaikessa yhtiön päätöksenteossa.
– Isona yhtiönä tuotamme elinvoimaa ja investoimme kaupunkiin. Käytämme myös paljon palveluita ja olemme merkittävä työllistäjä alueella – niin suoraan kuin myös kumppaniemme kautta, hän sanoo.

Karppisella on aiempien työtehtävien myötä kertynyt paljon tietoa asukaskokemukseen ja koteihin liittyen. Uudessa tehtävässään Lahden Talojen toimitusjohtajana hän pääsee hyödyntämään kokemustaan monipuolisesti oman kotiseutunsa asumisasioiden puolesta.
– Iloitsen paluusta kotiseudulle – on hienoa tehdä työtä lahtelaisille. Vaikka uudessa tehtävässäni on paljon opeteltavaa ja asioita, joihin täytyy perehtyä, on ollut ilo huomata, että siinä on myös paljon tuttua. Koen, että voin tuoda uutta näkökulmaa ja olla aidosti hyödyksi. Olen saanut lämpimän vastaanoton koko tiimiltä, Karppinen iloitsee.

 

Lahdesta löytyy jokaiselle koti – vaikka urbaanisti kaupungissa tai maaseudun rauhassa

Lahden Taloilla asukas on kaiken toiminnan keskiössä ja asukaskokemuksen kehittäminen entisestään onkin Karppisen mukaan yksi yhtiön tärkeimmistä tavoitteista. Kaupunkiympäristöjen kehittäminen ja turvallisen, viihtyisän asumiskokemuksen mahdollistaminen ovat innostaneet Karppista aikanaan hakeutumaan toimialalle ja nyt myös Lahden Taloille.
– Me Lahden Taloilla luomme asukkaillemme puitteet tehdä asunnoista koteja. Koti tuntuu kodilta silloin, kun asuminen helppoa ja sujuvaa ja kun asuinympäristö on turvallinen ja viihtyisä. Tämän pyrimme asukkaillemme mahdollistamaan, Karppinen sanoo.

Karppinen toteaa, että Lahti tarjoaa asuinpaikkana kaiken, mitä kotikaupungilta voi toivoa – kaikki tarvittavat palvelut löytyvät ja ne ovat lähellä, liikenneyhteydet toimivat hyvin ja jatkuvasti vaihtuviin luontomaisemiin on helppo ihastua.
– Lahti mahdollistaa monenlaista asumista – halutessaan voi elää urbaania keskustaelämää mutta toisaalta täällä voi myös asua maaseudun rauhassa. Itselleni erityisesti järvenrantamaisemat aivan keskusta-alueen tuntumassa ovat sykähdyttäviä, Karppinen kertoo.

 

 

Uutiset