Vinkkejä opiskelijoille asunnonhakuun

Lahden Talot on ykkösvaihtoehto asumiseen, etsitpä sitten asuntoa opiskelujesi ajaksi tai sen jälkeen. Olemme alueen suurin vuokranantaja ja meillä on yli 7000 asuntoa, joista löydät kodin opiskelujesi ajaksi ja myös opiskeluidesi jälkeiseen elämään.

Opiskelija-asuntojemme vuokraan kuuluu 25 M nettiyhteys ja vakuus on pääsääntöisesti 0 €. Lemmikit ovat sallittuja kaikissa muissa opiskelijakodeissamme paitsi Borupinraitilla ja Helkalankadulla sekä soluasunnoissamme.

Juuri nyt opiskelija-asuntojen haku on vilkkaimmillaan ja asuntoa kannattaa hakea pikimmiten. Tällä hetkellä meillä on vapaana soluasuntoja sekä  yksiöitä ja kaksioita. Tarjottu asunto kannattaa ottaa nopeasti vastaan, ettei se siirry seuraavalle.

Soluasuminen tai esimerkiksi isompi asunto opiskelukavereiden kesken on edullisin vaihtoehto opiskelija-asumiseen ja näin säästät rahaa muuhun elämiseen. Soluasunto kannattaa laittaa hakemukselle mukaan, jotta varmistat asunnon saamisen. Lisäksi solussa pääset tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin huipputyyppeihin.

Tässä alla tärkeät linkit asunnon hakemiseen:

Opiskelija-asuntomme on esitelty tässä linkissä Opiskelija-asunnot

Asuntohakemukselle pääset tästä Asuntohakemus

Voit myös samalla hakemuksella hakea asuntoa muista vapaista asunnoistamme Vapaat asunnot

Tervetuloa asumaan meille!

 

Uutiset