Uusia koteja valmistumassa keskustan tuntumaan – tutustu ja hae nyt

Olisiko tuleva kotisi aivan matkakeskuksen tuntumassa Jaksonkadulla tai opiskelija-asunnossa ensimmäisessä puukerrostalossamme Svinhufvudinkadulla? Nämä valoisat ja laadukkaat kodit valmistuvat pian. Tutustu kohteisiin ja löydä kotisi.

Jaksonkatu 3 ja 5
Kodit ovat laadukkaita ja tilavia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talojen keskelle jää miellyttävä ja suojaisa piha-alue, jonka yhteydessä on myös tilava pysäköintirakennus autoille. Loistava sijainti ja pihaan tuleva uusi yhteiskäyttöauto tarjoavat asukkaillemme erinomaiset edellytykset myös autottomaan elämään. Jaksonkadun talot eivät ole valmistuttuaan pelkkiä asuinrakennuksia. Taide personoi ne ihan uudella tavalla ja ne muokkaavat upealla tavalla koko korttelia ja kaupunkikuvaa. Nämä upeat uudet kodit ovat valmiita uusia asukkaita varten marraskuun lopulla.

Lue lisää Jaksonkadun kodeista ja hae asuntoa nyt

Svinhufvudinkatu 11
Näiden opiskelijakotien sijainti on ihanteellinen aivan keskustan ja Vesijärven välittömässä läheisyydessä. Lahden Campukselle pyöräilet rantateitä pitkin hieman reilussa kymmenessä minuutissa. Kodeissamme panostamme laadukkaisiin, kestäviin ja ajattomiin materiaaleihin. Taloon tulee myös monitoimitilat, jotka mahdollistavat asukkaiden kohtaamisia ja yhteistä tekemistä. Näihin ihaniin opiskelijakoteihin pääsee muuttamaan marraskuun alussa.

Lue lisää Svinhufvudinkadun opiskelijakodeista ja hae asuntoa nyt

 

Uutiset