Second Chance -kaupunkifillareita lahtelaisten käyttöön

Kymmenen pyörää sai uuden elämän Second Chance -kaupunkifillareina, kun Lahden Talojen pyöräkellareihin jääneet omistajaa vailla olevat pyörät kerättiin ja uudistetiin. Niemi Palvelut toimitti pyörät kierrätyskeskus Patinaan, jossa ne korjattiin, huollettiin ja maalattiin yhtenäisen väriseksi Second Chance -kaupunkifillareiksi.

Second Chance -fillareiden pyöräparkki on Luontopisteellä 9.9. asti.  Pyörät ovat kaikkien lahtelaisten ja Lahdessa vierailevien käytössä veloituksetta. Pyörää lainaavaa pyydetään palauttamaan pyörä käytön jälkeen samaan paikkaan, jotta seuraavallekin kulkupeliä tarvitsevalle löytyy pyörä. Turvalliseen pyöräilyyn kuuluu kypärä, joten pyörää lainaavan tulisi muistaa ottaa oma pyöräilykypäränsä mukaan.

Second Chance -kaupunkifillaritempauksen inspiraationa ovat olleet Lahden ympäristöpääkaupunkivuosi ja valtakunnallinen Pyöräilyviikko. Kaupunkifillaritempaukseen osallistuvat tahot ovat mukana ympäristöpääkaupunkivuodessa ja kaupunkifillarit ovat yksi vuoden kumppanihankkeista.

 

Uutiset