Varmistetaan turvallinen asuminen ja asiointi yhdessä – tietoa koronaviruksen vaikutuksista

Viranomaissuositusten mukaisesti koronarajoituksia voi hallitusti lieventää. Olemme tehneet joitain muutoksia aiemmin tiedotettuihin menettelytapoihin. Viranomaisten antamat ohjeet ovat edelleen ensisijaisia, ja on tärkeää, että jokainen asukas seuraa ja noudattaa niitä.

Lahden Talot on vastuullinen ja turvallinen vuokranantaja kaikissa tilanteissa. Pandemian leviämisen estäminen on meidän kaikkien, niin Lahden Talojen henkilökunnan kuin asukkaiden, yhteinen tehtävä. Pyrimme varmistamaan asumisen mahdollisimman normaalin jatkuvuuden poikkeustilanteessakin.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme sulkeneet asiakaspalvelupisteemme. Palvelemme sinua kaikissa asioissa puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai verkkosivujemme kautta.

Voit esimerkiksi tehdä asuntohakemuksen, vikailmoituksen, ilmoittaa perhetilanteenmuutoksista tai irtisanoa vuokrasopimuksen verkkosivuillamme.

Palvelemme puhelimitse 03 851 570

Asuntojen vuokraus ma-pe 9-15, asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi
Ylläpitopalvelut ma-pe 9-15, palvelupiste@lahdentalot.fi
Vuokranmaksu ma-pe 9-12, vuokranmaksu@lahdentalot.fi

Asumisneuvontamme palvelee poikkeuksellisesti seuraavien viikkojen ajan vain puhelimitse tai sähköpostitse osoitteessa asumisneuvo@lahti.fi. Ota rohkeasti yhteyttä asumisneuvontaamme vuokranmaksuun liittyvissä asioissa. Asumisneuvonnan tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

Huolehdimme turvallisesta asumisesta kodeissamme. Kiinteistöjä siivotaan viisi kertaa viikossa ja tiloihin on lisätty desinfioivaa siivousta. Pyydämme ystävällisesti asukkaitamme huomioimaan hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä turvaetäisyydet yhteisissä tiloissa.

Kodeissa käydessämme noudatamme erityistä varovaisuutta. Jos asunnossasi on tarpeen käydä tai tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut, riskiryhmään kuuluva tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, kerrothan tämän meille.

Poikkeustilanteen vuoksi pitämättä jääneet asukkaiden kokoukset voidaan nyt kutsua koolle. Kokoukset toteutetaan huomioiden hyvä hygienia, turvaetäisyydet ja voimassa olevat riskiryhmiin kuuluvien suositukset.

Yleiset saunavuorot eli ns. lenkkisaunat otetaan jälleen käyttöön 15.6. alkaen. Asukkaiden henkilökohtaiset saunavuorot ovat voimassa normaalisti.

Pidetään edelleen hyvää huolta omasta lähipiiristä, naapureista sekä omasta asuinyhteisöstä.

Uutiset