Enemmän kuin pientä pintaremonttia – Uudistimme useita koteja vuonna 2019

Laajoilla perusparannuksilla ja remonteilla vastaamme paremmin asukkaidemme vaatimuksiin ja parannamme asumisviihtyvyyttä.

Upealla näköalapaikalla, Salpausselän ulkoilumaastojen läheisyydessä sijaitsee luhtitalokohteemme Männistönrinteenkatu 16. Uudistimme kokonaan 22 kohteen kodin sisätilat mittavassa remontissa. Kaikissa kodeissa on nyt hyvin kulutusta kestävät ja tyylikkäät vinyylilankkulattiat. Keittiöihin toimme lisää käyttömukavuutta, asensimme astianpesukoneet ja uusimme kodinkoneet. Lisäksi remontoimme kylpyhuoneet ja saunat.

Teimme kattavan perusparannuksen myös rauhallisen Metsä-Hennalan rivitaloihin osoitteissa Kuriirinkatu 1 ja Alokkaankatu 2. Perusparannuksessa uudistimme asuntojen sisätilat kokonaan. Uusissa kodeissa on nyt vinyylilankkulattia, keittiöt astianpesukoneella ja uudet pinnat, kylpyhuoneet ja saunat. Sisätilojen remontoinnin lisäksi vaihdoimme talojen ikkunat ja ulko-ovet sekä saneerasimme LVISA-järjestelmät ja julkisivut sekä kunnostimme katot. Kunnostimme ja korjasimme myös talojen piha-alueet.

Onnea Männistönrinteen,- Kuriirin- ja Alokkaankadun asukkaille! Uudet asukkaat muuttavat näihin moderneihin ja ajattomasti sisustettuihin koteihin tammikuussa. Jatkamme asuntojen uudistusta myös vuonna 2020, sillä haluamme uudistaa asuntokantaamme ja tarjota asukkaillemme entistä viihtyisämpiä koteja.

Aloita sinäkin uusi vuosi ihanammin uudessa kodissa! Kaikki Männistönrinteen ja Metsä-Hennalan kodit ovat jo löytäneet uudet asukkaansa mutta vapautuvia asuntoja näihin ja muihin ihaniin kohteisiimme voit hakea tästä.

Uutiset