Varaudumme koronavirukseen – asioithan kanssamme sähköisesti

Suhtaudumme koronavirukseen vakavasti. Seuraamme tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme sulkeneet asiakaspalvelupisteemme. Palvelemme sinua puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai verkkosivujemme kautta.

Voit esimerkiksi tehdä asuntohakemuksen, vikailmoituksen, ilmoittaa perhetilanteenmuutoksista tai irtisanoa vuokrasopimuksen verkkosivuillamme.

Palvelemme puhelimitse 03 851 570

Asuntojen vuokraus ma-pe 9-15, asuntojenvuokraus@lahdentalot.fi
Ylläpitopalvelut ma-pe 9-15, palvelupiste@lahdentalot.fi
Vuokranmaksu ma-pe 9-12, vuokranmaksu@lahdentalot.fi

Asumisneuvontamme palvelee poikkeuksellisesti seuraavien viikkojen ajan vain puhelimitse tai sähköpostitse osoitteessa asumisneuvo@lahti.fi. Ota rohkeasti yhteyttä asumisneuvontaamme vuokranmaksuun liittyvissä asioissa. Asumisneuvonnan tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

Huolehdimme turvallisesta asumisesta kodeissamme. Kiinteistöjä siivotaan viisi kertaa viikossa ja tiloihin on lisätty desinfioivaa siivousta. Pyydämme ystävällisesti myös asukkaitamme huomioimaan hygienian ja välttämään usean henkilön samanaikaista asioimista yhteisissä tiloissamme. Pyydämme noudattamaan erityistä huolellisuutta käsihygieniassa pesutupaa käytettäessä. Yleiset saunavuorot eli ns. lenkkisaunat on peruttu toistaiseksi. Asukkaiden henkilökohtaiset saunavuorot ovat voimassa ja käytettävissä oman harkinnan mukaan.

Kodeissa käydessämme noudatamme erityistä varovaisuutta. Jos asunnossasi on tarpeen käydä tai tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut, riskiryhmään kuuluva tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, kerrothan tämän meille.

Pidämme toistaiseksi taukoa myös asukaskokouksista ja asukastoiminnasta.

Uutiset